vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriTesla şi adrenalina

Tesla şi adrenalina

Considerat un model pentru mulţi din lumea afacerilor si nu numai, co-fondatorul Tesla a avut o perioadă cu suişuri şi coborâşuri.

În lumea afacerilor contează banii investiţi, însă şi comportamentul mai mult sau mai puţin profesional poate avea un impact asupra acţiunilor şi valoarii unei companii.

Acest lucru s-a obesrvat inclusiv în cazul omului de afaceri Elon Musk. Acesta a avut un comportament neprofesional in timpul unui interviu, fumând marijuana, alaturi de o băutura alcoolică. În aceeasi zi acţiunile companiei au scazut cu cateva procente.Acest lucru s-a produs şi ca urmare a plecării din cadrul companiei a unor angajaţi, chiar din posturile de directori.

Ulterior, au fost persoane care au considerat ca anumite postări pe care acesta le face pe Twitter, pentru care chiar el a recunoscut că are o obişnuinţă care ii place, sunt incoerente tocmai din cauza unui consum excesiv marijuana.

Punctul culminant care l-a adus în situaţia actuală a fost tot o postare de-a sa, care a fost considerată neadevarată şi pentru care a fost dat în judecată ca urmare a efectului avut după publicarea informaţiei pe Twitter.

Elon Musk a făcut un anunţ în urma căruia acţiunile la bursă au crescut.

Atunci când a apărut presupunerea că afirmaţia făcută ar putea fi nefondată, actiunile au scăzut din nou.

Ca urmare a acestor întâmplări care nu au fost lămurite în nici un fel de către investitor, el va trebui sa plăteasca jumatate din amenda primită de 40 milioane de dolari, restul urmând a fi plătită de către companie. Timp de 3 ani nu va mai putea ocupa poziţia de preşedinte al consiliului de administraţie, pe care a fost nevoit sa o părăseasca, rămânând doar director general.

Vom urmări ce se va mai întămplă, probabil Musk aşteptând să urmeze cât de curând si un urcuş, după aşa un carusel al actiunilor si emoţiilor.

Elon Musk

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).