duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăStiriCântărețul Marian Haiducul a devenit antreprenor de turism în Spania, în urma...

Cântărețul Marian Haiducul a devenit antreprenor de turism în Spania, în urma pandemiei

Marian Niculae este un cântăreț cu state vechi; de pe când împreună cu alți doi flăcăi, Cristi și Cătălin, puneau acum vreo 20 de ani bazele trupei Haiducii, impresariați fiind de Radu Baron. După destrămarea tupei Haiducii, Cristi și Cătălin, au dedevenit Haiducii lui 7 căi, iar Marian a cântat sub titulaturile: 3 Haiduci și Marian Haiducul.

Acum însă, în urma pandemiei, Marian s-a reorientat și și-a schimbat cariera cu 180 de grade. Bărbatul plecase pe 23 februrie în vacanță cu familia în Spania, și pentru că au fost blocați acolo, până la urmă Marian și-a dat seamă că nu numai că vrea să se stabilească acolo, dar și să își facă o afacere în domeniul turismului în frumoasa Andalucia.

„Am venit în Spania împreună cu soția mea în data de 23 februrie plănuind să rămânem trei săptămâni, timp în care voiam să ne bucurăm de soarele Andaluciei, dar și pentru a ne rezolva câteva probleme de ordin birocratic legate de proprietea pe care o deținem. Dat fiind faptul că pandemia m-a ținut în Spania mai mult decât plănuisem, mi-am reorganizat timpul și energia pentru renovarea în totalitate a casei. Perioada de ședere, hai s-o numim izolare, mi-a redefinit prioritățile scoțând la suprafață anumite planuri pe care le țineam demult la sertar. Mi-am reconfigurat gândirea față de anumite situații pe care le consideram problematice și pe care acum le văd total insignifiante, fapt care m-a făcut să prețuiesc mai mult prezentul și să-mi trasez o direcție către viitor. Situația actuală, da, m-a făcut să pierd, dar în viață trebuie să știi să mai și pierzi pentru că ai de câștigat din alte surse. Faptul că m-am reorintat rapid m-a făcut să nu simt aceste pierderi. Dacă vorbim despre viitorul artiștilor, cu maximă sinceritate o spun, situația nu este strălucitoare, dar am speranța că lucrurile vor reveni la normal.

Faptul că reorganizarea a fost prioritatea numărul unu, voi rămâne în Spania cel puțin până în toamnă, timp în care mă voi ocupa îndeaproape de noua provocare, turismul. Sper ca-n 2021 să fiu sănătos pentru ca doar oamenii sănătoși sunt capabili să-și ducă la bun sfârșit planurile. Voi continua să cânt, dar voi răspunde și noii provocări”, a declarat Marian pentru Careers & Business.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.