vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriBromance cu Trump şi Putin direct de la Caviar

Bromance cu Trump şi Putin direct de la Caviar

Ce poate striga mai tare “iubire de fraţi” decât telefoane personalizate cu chipul fiecăruia dintre voi pe el? Se pare că o companie rusească, Caviar, şi-a propus să îi scutească pe Trump şi pe Putin de efort şi s-au ocupat chiar ei de acest lucru.
caviar
Sursă foto: новости мира Apple

Compania de smartphone-uri de lux Caviar a produs două modele-pereche de IPhone 7 (32 GB memorie), placate cu aur, în ediţie limitată. Fiecare dintre smartphone-uri are chipul conducătorilor imprimat în relief, împreună cu stema ţării (Rusia şi America) şi primele două versuri din imnul ţărilor:  „O say can you see by the dawn’s early light” pentru smartphone-ul personalizat cu faţa preşedintelui american Donald Trump şi „Russia our sacred state, Russia our beloved country” pentru smartphone-ul personalizat cu faţa lui Vladimir Putin.

Cele două modele vin la pachet, într-o cutie din lemn, însă compania rusească îşi propune să fabrice un glob pământesc pentru a sugera ideea de unitate. Pachetul se vinde sub numele de “One World” şi costă în jur de 6,658 de dolari. Ele reprezintă, de altfel, şi unele dintre cele mai scumpe IPhone-uri la momentul actual.

caviar
Sursă foto: Madata.GR

Totuşi, acesta nu este primul moment în care Caviar lansează smartphone-uri cu liderii celor două state. După victoria lui Trump din 2016, compania a creat un IPhone cu sloganul “Make America Great Again”, slogan folosit de preşedintele ales al Americii.

Telefonul a fost introdus în colecţia Supremo, cea care cuprinde mai multe vedete ruseşti şi nu numai. Compania a propus ca telefonul să îi fie trimis însuşi lui Trump, pentru a îmbunătăţi relaţiile Rusia-USA.

caviar
Sursă foto: DamnGeeky

Tot în aceeaşi colecţie se regăseşte şi telefonul personalizat pentru fanii lui Vladimir Putin, model lansat în 2014. Ambele telefoane se ridică la suma de 3,200 de dolari fiecare.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).