vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRomani in LumeBancpost trimite tinerii specialiști români la Beyond Hackathon

Bancpost trimite tinerii specialiști români la Beyond Hackathon

Bancpost trimite cei mai talentați IT-isti români (software developer, designer,  marketer, business developer) la competiția “Beyond Hackathon” dedicată tinerilor specialiști din domeniul IT, putând câștiga premii în bani (5000 de euro, 3000 de euro sau 2000 de euro) și având șansa de implementare a proiectelor lor. Evenimentul va avea loc luna aceasta, în intervalul 17-19 martie 2017, la Atena. Banca susține astfel industria IT, oferind șanse reale de afirmare la nivel național și internațional tinerilor talentați. Competiția are ca scop promovarea ideilor și proiectelor inovative care pot face diferența în domeniul serviciilor și produselor financiare și să modeleze astfel viitorul banking-ului.

Beyond Hackathon este la a doua ediție și este organizat de Grupul Eurobank, în parteneriat cu Found.ation M.P. si The Cube Workspace M.I.K.E. și cu subsidiarele Grupului Eurobank din regiune – Bancpost SA (Romania), Eurobank Bulgaria AD și Eurobank Cyprus Ltd. În competitie pot participa inclusiv start-up-urile, companii de profil cu maxim 5 ani experiență.

Pe parcursul celor trei zile de competiție, specialiștii în IT – programatori, dezvoltatori de software, designeri și dezvoltatori de afaceri – vor participa la work-shop-uri suținute de lideri internaționali în domeniul FinTech și vor putea interacționa cu experți din domenii diferite (business, design, technology și comunicații). Primii 10 români înscriși în competiție beneficiază de participare gratuită (în limita sumei de 500 Euro/participant), conform regulamentului oficial al campaniei „Bancpost te trimite la Beyond Hackathon”.

Cei interesati să participe la BH nu trebuie decât să se înscrie online până la data de 16 martie pe pagina http://www.beyondhackathon.com/en/Register.  Aceștia iși pot forma echipele încă din România, însă iși pot găsi coechipieri și la Atena, împreună cu ceilalți participanți.

Mai multe detalii pe pagina oficială de web www.beyondhackathon.com.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).