sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessBACK 2 BUSINESS revine in Bucuresti cu cea de-a treia editie pe...

BACK 2 BUSINESS revine in Bucuresti cu cea de-a treia editie pe data de 11 martie 2019, la hotel JW Marriot

Evenimentul international BACK 2 BUSINESS revine in Bucuresti cu cea de-a treia editie pe data de 11 martie 2019, la hotel JW Marriot. Traditia se continua si anul acesta cu participarea liderilor din mediul de business international, prin implicarea Camerelor de Comert, a ambasadelor si a numeroaselor asociatii ale oamenilor de afaceri din Romania.

BACK 2 BUSINESS aduce impreuna antreprenori si membri ai organizatiilor de business intr-un cadru formal si creeaza oportunitati de networking pentru profesionistii din comunitatea de afaceri romaneasca. Organizat in intreaga lume, evenimentul ofera participantilor posibilitatea de a explora perspective de business internationale si de a realiza conexiuni dincolo de granitele tarii.

BACK 2 BUSINESS 3rd Edition Bucharest pune la dispozitia invitatilor o platforma online pe care acestia o pot accesa pentru a prestabili intalniri cu participantii care prezinta interes in Business Lounge, spatiu conceput special in cadrul evenimentului pentru gazduirea discutiilor. Inregistrarea in aceasta platforma ofera posibilitatea de a intra in contact direct cu persoanele care vor participa la viitoarele evenimente globale BACK 2 BUSINESS.

In egala masura, prin intermediul evenimentului, companiile se pot bucura de expunere si pot fi mai aproape de comunitatea internationala a oamenilor de afaceri accesand pachetele de sponsorizare.

Anul acesta, organizatorii il aduc in calitate de guest speaker pe Roger Harrop, The CEO Expert, autor si speaker international, prezent in Top 10 Management & Strategy Speakers Worldwide. Prezentarea sa “WIN! How to succeed in the new game of business” face parte din seria discursurilor adunate sub umbrela conceptului ”Staying in the Helicopter®” si se axeaza pe idei si tehnici prin care antreprenorii si managerii de top pot dezvolta afacerile dintr-o perspectiva simpla si aplicata.

BACK 2 BUSINESS 3rd Edition din 2019 se bucura de sprijinul a peste 10 Camere de Comert, a numeroase asociatii ai oamenilor de afaceri si a catorva sponsori globali, cum ar fi: COBCOE, The Corporate Group, FARAZAD INVESTMENTS, MoneyCorp si Oil & Gas ALLIANCE, dar si locali.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).