vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariAtelier de CHILLuială sau cum Diana și Andrei Barbu aduc relaxare prin...

Atelier de CHILLuială sau cum Diana și Andrei Barbu aduc relaxare prin artă

Studiem proiecte creative și le recomandăm pe cele care ne-au plăcut cel mai mult. Astăzi ne-am oprit la Atelier de CHILLuială sau cum Diana și Andrei Barbu aduc relaxare prin artă. L-am rugat pe Andrei să ne răspundă la câteva întrebări. Pe scurt, pentru că nu vom putea niciodată să surprindem în scris ce fac ei aici. Trebuie să veniți și „să gustați”. Pe numele său întreg, Andrei Iulian Barbu, un om simplu, dar special care investește mult în el și luptă pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Iubește să lucreze cu oamenii, în special cu cei mici, dar și cu adulții se descurcă la fel de bine.

C&B: Andrei, cum ai descrie activitatea voastră?

Andrei Barbu: „Combatem supra-solicitarea copiilor din ziua de azi cu activități artistice recreative dar și prin relația personalizată pe care o construim cu fiecare dintre ei. De la workshop-uri de pictură, teatru și art craft, la dans, dezvoltare personală și cultură generală, toate împachetate într-o experiență distractivă și relaxantă pentru participanți.”

C&B: Cum a început acest proiect?

Andrei Barbu: „Totul a început în sufrageria în care locuiam, cu un șevalet, o pensula și muzică ambientală. S-a creat o stare de bine pe care am vrut să o împărtășim cu publicul. Acum la atelierele/evenimentele pe care le organizăm, de cele mai multe ori păstrăm fundalul sonor și ideea de CHILLuiala.”

C&B: Care erau viziunile tale în copilărie/adolescență și care sunt acum?

Andrei Barbu: „Întotdeauna am vrut să fiu înconjurat de oameni, m-a bucurat să îi văd urmându-mă și aprobandu-mi deciziile. Copii sau adulți, oamenii mereu caută o îndrumare și mă bucur când sunt pregătit pentru să le-o ofer.”

C&B: Povestește-ne o întâmplare/experiență pozitivă și una negativă legată de activitatea ta!

Andrei Barbu: „O întâmplare pozitivă a fost evenimentul deschiderii, pe dată de 1 iunie 2018, cu program atât pentru copiii în prima parte a zilei cât și pentru adulți, seară, cu muzică de harpă și momente cool. O întâmplare negativa a venit rapid, chiar după deschidere, când o mămică cu trei copiii a intrat, i-a așezat pe toți la o masă de pictură, a plătit pentru unul și nu înțelegea de ce nu e suficient. Au plecat într-un final bombănind lucruri urâte despre noi.”

C&B: Ai un sfat pentru cel /cea care dorește să pornească un nou proiect?

Andrei Barbu: „Cunoaște-ți clienții, personalizează o relație cu fiecare în parte, înțelegele nevoile și fă din asta podul prieteniei voastre.”

C&B: În cazul tău, pentru ce sau cu ce se luptă Raționalul și Sentimentalul?

Andrei Barbu: „Raționalul și Sentimentalul se lupta permanent pentru întâietate. Eu personal încerc să le îmbin și să țin cont de ambele în egală măsură atunci când iau o decizie, iar ultimele au avut urmări bune, deci vreau să cred că am procedat corect.”

 C&B: Dă o definiție proprie pentru societatea, afacerile și carierele din România!

Andrei Barbu: „Trăim în era etichetelor, societatea doar își da verdictul. Afacerile și carierele din România au la baza branding-ul și imaginea personală. Dacă aici totul e în regulă, măcar primul pas e făcut.”

Mai multe poze pe Facebook sau Instagram Atelier de CHILLuială

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).