vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriDe astăzi, Cristina Panal e împreună cu voi! Începe aventura!

De astăzi, Cristina Panal e împreună cu voi! Începe aventura!

 

De astăzi, 1 octombrie, Cristina Panal intră oficial în echipa noastră. „Începem împreună aventura în lumea succesului, a afacerilor, dar nu-i uităm nici pe cei din străinătate, tot români de-ai noștri.
Pentru că este început de săptămână creionăm drumul către cariera actuală a oamenilor din cele mai variate domenii. Vom face acest lucru, în fiecare zi de luni, cu aceeași curiozitate în descoperirea omului din spatele specialistului.
Pe lângă poveștile reale şi inspiraţionale ale unor oameni obișnuiți, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, vom descoperi ce se mai întâmplă prin jurul nostru. Deci,  zilnic vom urmări împreună cele mai importante știri.
Sâmbătă este despre antreprenoriat. Relaxaţi, ne vom bucura aflând despre afacerile oamenilor hotărâți si ambițioși.
Duminică este ziua în care românii din străinătate ne vor primi in casele lor, chiar dacă momentan, doar virtual.
Vă invit să ne fitți alături cu aprecieri și încurajări, cu sugestii și idei.
Să fim veseli, să fim pozitivi, și mai ales sănătoși!”
Cu drag,
Cristina Panal, româncă de-a voastră!
P.S. Pentru o revistă de business si cariere, poza aleasă pare una diferită de ce v-aţi aştepta. Nu şi pentru mine care am nevoie să ajung să vad lucrurile asemeni vouă. De aici încep!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).