vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăStiriCare sunt cei mai doriți angajatori din România în 2017

Care sunt cei mai doriți angajatori din România în 2017

Rezultatele studiul Cei mai doriți angajatori, inițiat în perioada martie-mai a acestui an, de către Catalyst Solutions , confirmă interesul crescut al candidaților pentru companiile care activează în IT,  Automotive, Oil&Gas, precum şi companii care îşi desfăşoară activitatea în Telecom şi FMCG

Microsoft, Oracle, Continental, IBM şi Google sunt companiile la care îşi doresc să lucreze cei mai mulţi dintre candidaţii de pe piaţa locală a muncii.

Companiile care se plasează pe primele 10 poziţii în 2017 sunt:

  1. Oracle
  2. Microsoft
  3.  IBM
  4. Continental
  5. Google
  6. OMV Petrom
  7. Vodafone
  8. Amazon
  9. Grup Renault România
  10. Coca-Cola HBC.

Regăsim industriile financiar-bancar, consultanță și BPO în top 20.

În top 5 criterii pe care le iau în considerare candidaţii, se plasează mediul de lucru plăcut, alături de pachetul de salarii şi beneficii oferit de compania respectivă. Următoarele criterii sunt siguranţa locului de muncă, posibilităţile de evoluţie profesională respectiv, programele de training pe care compania le oferă. Într-o piaţă în care numărul de oportunităţi de carieră este ofertant, procesul de luare a deciziei devine mai rafinat, candidaţii ţin cont de mai multe aspecte şi valorizează o serie de alte criterii, pe lângă cele financiare.

La studiu au participat 11,036 respondenţi cu studii superioare, atât juniori, cât şi candidaţi cu experienţă din toată ţara.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.