miercuri, mai 1, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriDedeman inaugurează încă două noi magazine. La cât se ridică investiția

Dedeman inaugurează încă două noi magazine. La cât se ridică investiția

Dedeman, companie cu capital 100% românesc, inaugurează două noi magazine, unul în București (Băneasa) și celălalt în Hunedoara. Astfel, ajunge la 47 de unități la nivel național.

Primul magazin inaugurat în acest an, cel de la Bucureşti – Băneasa, este şi cel mai scump al reţelei, investiţia ridicându-se la circa 36 de milioane de euro. Dedeman Băneasa, care va fi deschis pe 14 iunie, are o suprafaţă construită de aproximativ 30.000 mp. şi, ca o noutate, pe lângă parcarea supraterană cu 497 de locuri, dispune şi de o parcare subterană cu 264 de locuri. În noul punct de lucru din Bucureşti lucrează 280 de angajaţi.

Iar pe 16 iunie se va deschide magazinul din Hunedoara. Ridicarea acestui nou magazin în Hunedoara, ce are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 12.500 mp. şi dispune de o parcare supraterană de 313 locuri, a presupus o investiţie de circa 11,5 milioane de euro.

Primele două inaugurări din acest an aduc reţeaua naţională Dedeman la un număr de 47 de magazine, cel puţin alte două unităţi urmând să fie deschise până la finalul anului, spune Dragoş Pavăl, Preşedinte Dedeman.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.