vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariUNIFEST, de 15 ani: “Distractie gratis, nu degeaba”

UNIFEST, de 15 ani: “Distractie gratis, nu degeaba”

UNIFEST este cel mai mare festival cultural din Romania dedicat studentilor si este organizat de Uniunea Studentilor din Romania. Deviza festivalul este, inca din 2001, “Distractie gratis, nu degeaba”, iar organizatorii reusesc sa se tina de cuvant.

Intre 4-14 noiembrie, UNIFEST aduce mai aproape de studenti activitati legate de cultura, sport, conferinte si dezbateri, training, sanatate si distractie, intr-un amalgam de evenimente la care studentii au acces gratuit. Si ce poate fi mai frumos decat initiativa unor tineri care se preocupa de educatia studentilor din atat de multe domenii?

Zilele care urmeaza vor fi pline de activitati, majoritare fiind cele culturale. Aici organizatorii au mentionat numeroase piese de teatru si proiectii de film, dar si o Noapte Alba a Teatrului Studentesc sau a Filmului Romanesc.

Din domeniul sanatatii, USR a pregatit campanii de preventie dentara, pentru informarea publicului tanar. De asemenea, tot ei te incurajeaza pe tine, ca student, sa renunti la egoism si sa donezi sange. Sub deviza “Doneaza sange, fii erou!”, campania se desfasoara in cadrul festivalul pe parcursul a 5 zile, la UMF Carol Davila Bucuresti.

In cazul in care esti interesat de temele propuse de Uniunea Studentilor din Romania pentru dezvoltarea tinerilor, acestea au fost anuntate deja. Scriere de proiect, Project management, Public Speaking, Comunicare, Leadership, Motivare si incredere, Negociere, Time management,  Managementul conflictelor, sunt titlurile trainingurilor de anul acesta din cadrul festivalului UNIFEST.

Cum festivalul se muleaza pe toate gusturile si dorintele studentilor, vor fi prezente si ateliere practice. UNIFEST vor prezenta 3 zile de workshop-uri pe tematica Basic Life Support si inca unul, in penultima zi, de dans latino.

Din rubrica destindere si divertisment, USR are pregatite evenimente de tip stand-up comedy, treasure hunt pentru redescoperirea capitalei sau concerte faine de folk. In incheierea evenimentului este anuntat un Megaconcert in Beraria H, insa numele artistului este inca tinut ascuns.

Festivalul se va desfasura in mai multe orase ale tarii, in acelasi timp. Detaliile evenimentului si programul pot fi gasite aici.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).