sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersTatiana Simion a ajuns brand manager, însă nu uită de psihologie și...

Tatiana Simion a ajuns brand manager, însă nu uită de psihologie și lucrează la un storytelling

Pentru că am studiat sociologie și psihologie mereu am pus preț pe importanța „de a te simți bine la locul de muncă” indiferent de ce faci. Am început ca Executive Assistant, în scurt timp în compania în care lucram, s-a înființat Departamentul de Comunicare, fiind promovată ca și Coordonator Comunicare Internă. Timp de 9 ani am continuat să cresc, preluând și partea de CSR, partea de Comunicare Externă și Marketing, apoi și cea de Total Rewards. Acum sunt Brand Manager într-o altă companie, integrând toată experiența într-un singur post care le cuprinde aproape pe toate. Cu toate acestea, nu am renunțat la psihologie, urmând în profunzime formarea profesională și creându-mi totodată propria viziune despre ce i-ar putea ajuta pe cei activi în companiile multinaționale să se simtă mai motivați și să reușească să își asume în mod conștient rolurile pe care le au în viața lor. În acest scop am creat un proiect de storytelling, un website, unde vin cu episoade surprinse din terapii de grup, din viața celor din jur, în care dau glas gândurilor și sentimentelor, pentru ca cititorul, dacă se regăsește, să înțeleagă că nu este singur, că este înțeles și că există ieșire din orice situație în care s-ar afla.

Premiată și mustrată public

La un moment dat, aveam nevoie de o poziționare mai solida pe piața locală și o recunoaștere a expertizei companiei în care lucram. Ne-am  înscris la un concurs specific pentru industria respectivă. Am urmărit doar un obiectiv de awareness, însă am pregătit toate documentele cu cel mai mare simț de răspundere, împreună cu o bună colegă și prietenă, Account Manager, la acea vreme. În ziua decernării premiilor am fost sunată și rugată să particip. Am fost surprinsă, extrem de bucuroasă și împlinită că am reușit să câștigăm detașat acel premiu și să fim recunoscuți ca lider național. Mai mult, ne-am păstrat poziția pentru încă cinci ani! Cum viața îți aduce și aspecte negative, trebuie să vă dau și un astfel de exemplu. Am fost mustrată în public – de față cu furnizorii, de către superiorul direct de la acea vreme, pentru că nu am fost prezentă la un montaj de Corporate Area Signage – montaj care a respectat în totalitate indicațiile trimise de mine prin email și care a fost comunicat și agreat în avans. În acea zi s-a întâmplat să am două task-uri ce se sincronizau, iar eu am ales unul pe care l-am considerat mai important. Deși nu eram vinovată, situația a fost neplăcută.

Dorul de psihologie

Pentru partea rațională din mine, am munca de la birou, pentru cea sentimentală am familia și proiectul de theraphy storytelling care combină pasiunea pentru scris cu nevoia de a înțelege și ajuta oamenii. Acest proiect este încă în faza de pilot, am foarte multe de învățat într-ale scrisului, dar este un prilej bun de a mă crește pe mine. Am fost educată sa fiu corectă, darnică și demnă indiferent de context, iar datorită acestor influențe pozitive ale parinților mei, mi-am dorit foarte mult să fiu capabilă să-i ajut pe cei din jur; mult mai tarziu, când am devenit mamă, am înțeles cât de important este să mă respect pe mine și să îmi ofer atâtea șanse câte sunt necesare pentru a reuși.

O societate cu nebuni si genii

Văd mediul în care ne desfășurăm activitatea  ca pe un teatru,  mai mult sau mai puțin inspirat,  în care poți să întâlnești în egală măsură nebuni și genii. Cred cu tărie în valul nou de întreprinzători, care au o viziune nouă, proaspătă și care știu că pentru a obține rezultate este nevoie de muncă și perseverență.
Mă bucură să cunosc oameni care înțeleg că o afacere sau o carieră, se construiește pe o temelie puternică și pun pasiune și răbdare în ceea ce fac.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

2 COMENTARII

  1. Felicitari Tatiana! Intodeauna o colega si o prietena deosebita si inimoasa! O placere ca am fost colege! Succes in continuare!

Comentariile sunt închise.

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).