luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăStiriTârgul de Crăciun, o idee neinspirată pentru premierul Mihai Tudose

Târgul de Crăciun, o idee neinspirată pentru premierul Mihai Tudose

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a decis să organizeze în perioada 5-17 decembrie un târg de Crăciun în Piața Victoriei, care constă într-un proiect educațional, sportiv și cultural. Ideea nu este privită cu ochi buni de multe organizații civice și partide din opoziție,  o consideră drept o găselniță pentru a evita protestele în fața Guvernului.

Premierul  Mihai Tudose se află și el printre cei nemulțumiți de această inițiativă. I se pare un proiect neinspirat, care nu se află într-o zonă tocmai accesibilă.”În primul rând, spuneți-mi dvs cum ajungeți acolo. Că nu prea sunt treceri de pietoni” a declarat Tudose jurnaliștilor.

După declarația premierului, Gabriela Firea nu a dorit să comenteze cele afirmate de Tudose. Obiectivul ei este ca Ziua Națională a României, de 1 decembrie, să fie una memorabilă pentru toți românii.

„Nu doresc să comentez în niciun fel declarația premierului cu privire la organizarea Festivalui de colinde pentru copii și a unui târg de produse tradiționale în Piața Victoriei.  Intrăm în Anul Centenar. Gândul și energia mi le canalizez, ca toți românii, către cinstirea eroilor neamului nostru, identitatea națională, iubirea de țară. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, este mesajul edilului.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.