sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariStil italienesc în Brașov

Stil italienesc în Brașov

Brașovul continuă să-și păstreze statutul de unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. La ora actuală, plimbându-te prin oraș, e imposibil să nu observi cât de curat și cât de cochet e. Parte din peisajul plăcut creat în oraș e și un mic local imposibil să nu atragă atenția. Este mic, plăcut, cald și primitor și te face să te miri că există așa ceva în România. Ceva anume atrage trecătorii să intre, să-și cheme și prietenii și să se simtă bine.

Autorul acestui proiect se numește Denis Bulovic, este italian, vorbește bine limba română și se ocupă intens ca nimic să nu strice acea ambianță plăcută. Ce spune el despre activitatea sa din România: “Suntem un Wine-bar cu bucătărie autentică italiană(cu bucătar italian) și vinuri italiene. Toate vinurile, mezelurile, brânzeturile, legumele în ulei și uleiul extravirgin de măsline au fost aduse din Italia direct de noi, realizând cu ajutorul acestora rețete 100% originale. Încercăm întotdeauna să avem servicii fără compromisuri și să oferim clienților nostril calitate înaltă la preț correct. Toată ziua, la noi, este o continua transformare: buffet, mic dejun, meniul zilei, aperitivul casei etc. Un loc plăcut, cu multă căldură ambientală, primitor, cu personal întotdeauna bine dispus pentru orice nelămurire. Cam așa ne-am descrie noi în câteva cuvinte. Preferăm să vorbim mai puțin și să demonstrăm mai multe. Suntem la dispoziția clienților nostri de luni până sâmbătă, între orele 9-24 și duminică, între orele 11-24.”

Cine se hotărăște să meargă acolo, trebuie să combine brânzeturile, mezelurile și mâncărurile pur italienești cu vinurile italienești potrivite. În cazul în care iscusința în această privință lipsește, personalul este gata oricând să descopere gusturile culinare și să recomande ceva adaptat cerințelor proprii.image_373_3_large

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).