luni, februarie 26, 2024
spot_img
AcasăStiriStart-Up Nation România 2017: Care este termenul limită de înscriere în programul...

Start-Up Nation România 2017: Care este termenul limită de înscriere în programul pentru antreprenori?

În urma numeroaselor schimbări cu privire la data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere în programul Start-Up Nation, Ministerul a emis un comunicat oficial prin care pune capăt oricărei speculații.

Înscrierile în acest program, nu se vor prelungi până la data de 28 iulie, așa cum a anunțat miercuri, Ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer. Prin urmare, sesiunea de depunere a candidaturilor se va încheia vineri, 14 iulie conform reprezentanțiilor ministerului.

Chiar dacă va menține data limită inițială, 14 iulie, Laufer a spus că va mai organiza încă o sesiune de înscrieri, după ce dosarele depuse până acum vor fi evaluate.

Start-Up Nation România 2017: Comunicatul oficial al Guvernului:

”Programul Start-Up Nation va avea o sesiune suplimentară, în acest an, în limita resursei financiare rămase neconsumate, după evaluarea dosarelor înscrise în actuala etapă. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat anunță oficial că, în actuala sesiune, ultima zi de înscriere în Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20:00.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.