vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariSous Chef Lucien (Lucian Ciuchiță) la restaurantul New York, New York

Sous Chef Lucien (Lucian Ciuchiță) la restaurantul New York, New York

Lucian Ciuchiță, mai cunoscut sub pseudonimul de Lucien, este figura centrală a restaurantului New York, New York, o destinație culinară unică situată în Germania. Deschis oficial pe 24 iulie 2023, restaurantul este nu doar un loc de savurat mâncăruri fine, ci și un spațiu unde arta culinară întâlnește istoria automobilismului, oferind o experiență multisenzorială unică.

Născut pe 10 februarie 1969, în Râmnicu-Vâlcea, Lucien a avut o carieră diversificată. Absolvent al Facultății de Cibernetică la Academia de Studii Economice din București, a obținut un doctorat în 1999, urmat de o carieră în televiziune și jurnalism. Talentul său literar s-a manifestat în numeroase publicații, de la volume de poezie la romane și scenarii de film.

Alegerea lui de a se alătura echipei de la New York, New York ca sous chef nu a fost întâmplătoare. După ce a primit oferte din Germania și Belgia, Lucien a ales acest loc datorită unei „combinații incredibile între un restaurant și un muzeu auto”, cum își exprimă el admirația pentru acest proiect.

Restaurantul, amplasat într-un spațiu de 10000 de metri pătrați, îmbină eleganța Art Deco cu exponatele Muzeului Național de Automobile Colecția Loh, ce include unele dintre cele mai rare și istorice mașini. Meniul, pe care Lucien îl supervizează cu o pasiune comparabilă cu arta sa literară, include delicatese cum ar fi somonul în crustă cu sos bernaise, tartar de vită și șnițel vienez cu crochete de cartofi.

Dincolo de bucătărie, Lucien continuă să își exprime creativitatea și dedicarea față de artă. Este respectat nu doar pentru abilitățile sale culinare, ci și pentru contribuția sa culturală. A publicat peste 30 de cărți, a colaborat cu renumite posturi de televiziune precum CNN și BBC, și a fost un profesor apreciat, transmitând cunoștințe despre economie și cibernetică.

Restaurantul New York, New York nu este doar un loc unde se mănâncă bine, ci un punct de întâlnire pentru amatorii de artă, istorie și gastronomie de înaltă clasă. Lucien aduce un omagiu continuu artei culinare, într-un spațiu unde fiecare masă este o poveste, iar fiecare vizită se transformă într-o experiență memorabilă.

O invitație la savoare și istorie

Pentru cei care caută o experiență culinară într-un cadru neobișnuit, New York, New York oferă nu doar mâncăruri rafinate, ci și ocazia de a păși într-un fragment viu de istorie automobilistică. Chef Lucien vă așteaptă să descoperiți povestea sa, a mâncărurilor sale minunate și a mașinilor care au modelat istoria.

Patronul restaurantului, Patrick Weigelt, lucrează cot la cot cu Lucien, implicându-se în toate aspectele activității culinare, chiar și în cele mai grele, cum ar fi curățenia. Această colaborare strânsă între patron și sous chef reflectă dedicarea totală pentru excelență și detalii, aspecte esențiale în crearea unei experiențe gastronomice de neuitat.

Restaurantul îmbină perfect istoria automobilismului cu arta culinară prin spațiile sale elegant mobilate și meniul diversificat, care răspunde gusturilor rafinate ale clienților săi. Zona VIP de luat masa oferă o vedere spectaculoasă asupra colecției de mașini rare, permițând oaspeților să se bucure de o masă exclusivistă într-un cadru absolut impresionant.

Lucien nu se oprește doar la arta culinară; el continuă să inspire și să fie o voce activă în lumea culturală. Prin emisiunea sa de televiziune, „Citadela Scriitorilor”, a adus în atenție figuri marcante ale culturii române, îmbogățind astfel peisajul cultural cu dialoguri valoroase între scriitori, artiști plastici și regizori.

Influența sa nu se limitează la bucătărie sau la studiourile de televiziune. Lucien a jucat un rol important în promovarea literaturii și a artelor vizuale prin participarea sa la numeroase festivaluri și evenimente culturale, consolidând astfel legătura între diferite forme de artă și publicul larg.

Restaurantul New York, New York nu este doar un loc unde se servește mâncare de înaltă calitate, ci și un centru de cultură și istorie, unde fiecare detaliu este gândit pentru a onora tradiția și inovația. Este un loc unde pasiunea pentru gastronomie și respectul pentru istorie se întâlnesc pentru a crea momente unice și memorabile pentru fiecare vizitator.

Sub îndrumarea lui Chef Lucien, New York, New York reprezintă o destinație culinară de top, care oferă mai mult decât o masă excepțională – oferă o experiență integrală, învăluită în istorie, artă și cultura automobilismului. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe gastronomice care să vă stimuleze toate simțurile, acest restaurant este destinația perfectă.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).