vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandari"Sophia" - cum arata 12 ani de frumos

„Sophia” – cum arata 12 ani de frumos

“Povestea noastra vorbeste despre iubirea de frumos, culoare, lumina si… ferestre. ” – asa incepe descrierea uneia dintre cele mai profitabile afaceri de decoratiuni interioare din Romania la momentul actual. De 12 ani, “Sophia” aduce fericire in multe case prin stil, culori vii si material inconfundabil.

„Sophia Romania” este afacerea deschisa de Anamaria Stefan in 2004. Afacerea nu a fost intotdeauna una stabila. Conform spuselor tinerei antreprenoare, aceasta a pornit ca o afacere de a promova produse 100% originare de India si a prosperat continuu, prin dorinta proprietarei de a se mula pe trenduri si pe dorintele clientilor.

Cred ca Anamaria Stefan a avut o pasiune arzatoare de a aduce mai aproape de oameni stiluri foarte cunoscute in Europa, precum cel clasic, minimalist sau shabby chic. Culorile vii si pastelate sau, din contra, reci si minimaliste, impreuna cu deschiderea angajatilor de a oferi consiliere gratuita pentru designul casei, au facut-o pe ieseanca sa isi aduca business-ul de la 4.000 de dolari, la un profit de 4,7 milioane de lei numai intr-un an. Secretul i-a fost ambitia si perseverenta.

SophiaDe la numele “Sophia Incredible India”, s-a nascut “Sophia home decoration”, care s-a caracterizat prin preluarea stilurilor europene in ceea ce priveste decoratiunile casei. Sophia s-a extins in ultimii 12 ani in 24 de locatii, dintre care 17 in regim de franciza si 7 in regim propriu. Antreprenoarea tinteste sus: isi doreste sa ajunga cel mai mare distribuitor de draperii si perdele din Romania si a reusit deja sa se extinda si international, oferindu-si serviciile in Republica Moldova sau Regatul Unit.

Afacerea consta in producerea si vanzarea de frumos: perdelele si draperiile ready-made sau la comanda sunt specialitatea lor, insa au o gama larga de oferte. Fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat, toate sunt disponibile, in stiluri cat mai apropiate de sufletul cumparatorilor.

Prin ce se diferentiaza “Sophia” de celelalte? Simplu, profesionalism si posiblitati.

Nu numai ca lantul de magazine reuneste toate stilurile care pot fi abordate, prin material, culori si finisaje, dar in fiecare showroom gasesti amabitilitatea si rabdarea atat a consilierului, cat si a designerului.

Iti mai spunem si ca partea cea mai buna este ca orice produs poate fi personalizat in termeni de dimensiuni, finisaj, aplicatii cu danteluri sau broderie. Si ce poate fi mai frumos decat sa ai posiblitatea de a iti pune amprenta asupra decoratiunilor pe care le aduci in casa ta?

SophiaDaca nu te-ai convins ca, dupa 12 ani de activitate, “Sophia” este ceea ce ai nevoie, iti garantam ca, chiar daca te hotarasti sa devii propriul designer al aparatamentului sau al afacerii tale, cu “Sophia Home Decorations” nu ai cum sa dai gres, datorita oportunitatilor pe care le aduce spre clienti.

Noi apreciem ambitia si pasiunea care se transforma atat de lin in afaceri de un succes incontestabil. Ceva trebuie sa fi facut bine, nu?

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).