sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleSilvia Dumitrescu lanseaza primul album dupa 10 ani – „Fiorul Iubirii”

Silvia Dumitrescu lanseaza primul album dupa 10 ani – „Fiorul Iubirii”

Silvia Dumitrescu, care anul acesta sarbatoreste 30 de ani de cariera, isi lanseaza cel mai recent album – ‘Fiorul Iubirii’.

De ce ai ales sa canti un intreg disc semnat Virgil Popescu?

Am început colaborarea cu Virgil spunându-i într-o zi că aș vrea să-mi dea o piesă s-o prezentăm la EUROVISION. Noi cântam împreună jazz, el a râs și m-am pomenit într-o zi că-mi trimite o piesă…Fiorul iubirii…avea deja titlul și într-o singură zi s-a făcut și textul. Cand a văzut că ne-am calificat și că a fist o piesă foarte plăcută publicului i-am spus că după 10 ani de pauză aș vrea să revin la muzica pop. Au urmat și alte piese pe parcursul a doi ani. Nici eu și nici el nu ne-am propus nimic dar când am constatat că s-au adunat mai multe piese, ne-a venit ideea să le punem pe un disc.

Ce a presupus lucrul la acest disc?

Eu am fost cu încrederea, cu optimismul, cu starea pozitivă, el cu inspirația și creația, apoi înregistrările au fost ca o joacă. Concluzia: eu m-am jucat, Virgil a muncit (și textierii).

Cat ai asteptat momentul acestei lansari?

Cred ca mai mult de 10 ani…

Cum se integreaza muzica in viata ta?

Eu sunt Muzica!

In viata casnica, ce fredonezi? Propria muzica sau alte hituri?  Ai vreo „obsesie” muzicala?

Propria muzică niciodată. Întotdeauna mi se par piesele altora mult mai bune și fredonez mereu, orice, rock, pop, jazz, blues, populară…dar când mă urc pe scenă mi se pare că ce cânt eu și cum cânt eu nu are egal.

Cum vrei sa promovezi albumul si unde se va gasi?

Albumul se va gasi cam peste tot…asa mi-au spus cei de la Euro Star, cei cu care am semnat contractul, iar cu difuzarea va fi foarte greu (aici avem probleme cu mentalitățile celor care fac jocurile) dar eu promit că le voi cânta oriunde mă voi duce, televiziuni, radiouri, concerte…le voi face variante de concert, mai ales că am alături a trupă tare de tot!

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).