sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessShopSell - soluția e-commerce propusă de Titirez.ro, susținută de #PrietenulCurier

ShopSell – soluția e-commerce propusă de Titirez.ro, susținută de #PrietenulCurier

Trecem prin vremuri  la care nu ne-am fi așteptat vreodată. Domeniul în care activăm (imobiliare) a cunoscut o ruptură de ritm și am simțit nevoia să ne adaptăm contextului actual și să ne reinventam. Am plecat de la acest obiectiv și am decis să ieșim din zona noastră de activitate și să ne îndreptăm spre e-commerce și soluții adaptate pentru micii și marii comercianți care vor să facă tranziția de la magazinele fizice la cele online, folosind know-how-ul și workflow-ul din spatele CRM-ului nostru imobiliar (ImobManager)„, Costina Petrescu, General Manager ShopSell.ro.

In dezvoltarea noului proiect a fost mobilizata intreaga echipa, au fost făcute focus grupuri pentru a se ajunge la dezvoltarea celor mai bune și rapide soluții necesare noilor potențiali clienți. Așa a luat naștere ShopSell.

Ce este ShopSell.ro?

ShopSell.ro este o soluție adaptată trend-urilor și nevoilor actuale ale comercianților care până de curând vindeau în magazine fizice, dar care au avut și au activitatea îngreunată sau stopată din cauza constrângerilor actuale provocate de pandemia COVID19.

Cu toate că mai există soluții asemănătoare în piață, ShopSell vine și cu un aport pozitiv, nu numai la infrastructura de e-commerce, ci și la nivelul prețurilor. Se prezinta cu cele mai mici prețuri din piață. Mai mult, pentru primii 20 de clienți, costurile de implementare sunt zero, nu există taxe de increment (nu există praguri și taxe la numărul de comenzi), iar toți clienții, indiferent că au de vânzare un produs sau o mie, pot folosi platforma. Astfel, soluția celor de la Titirez.ro are o adresabilitate generală și acceptă atât clienți mici (care au un număr mic de produse, vând cursuri online, autorii care vor să își vândă propria carte online, profesioniștii care își pun la dispoziție abilitățile etc), cât și clienți cu zeci, sute sau mii de produse din toate domeniile de activitate.

Pentru a face posibile toate aceste lucruri și pentru a avea la dispoziție cele mai bune servicii, s-a apelat la profesioniștii care pot deservi și ajuta clienții ShopSell – furnizori de plăți online, furnizori de programe de facturare, furnizori de curierat rapid etc

Printre parteneri și #PrietenulCurier!

După cum am constatat cu toții în ultima perioadă, serviciile de curierat s-au dovedit a fi o resursă importantă. Proiectul  #PrietenulCurier conceput de cei de la Dragon Star Curier pentru situația de criză, a placut și a fost selectat ca partener pe zona de curierat. A contat flexibilitatea și adaptabilitate la previziunile proiectului ShopSell în privința clienților și produselor lor.

„Am cunoscut o echipă cu oameni calzi, dornici să ne ajute și să ne susțină în lansarea noului nostru proiect – ShopSell, dar și pregătiți 100% să deservească nevoile viitorilor noștri clienți.  A fost nevoie de ei și de intervenția lor pentru a armoniza serviciile noastre, produsele clienților și finalitatea prin livrare. Numele proiectului lor (#PrietenulCurier) pare inspirit de modul lor real de a se comporta și a aborda clienții și soluțiile pentru clienți. Cu alte cuvinte, dacă aveți în plan să lansați noi produse sau să treceți la vânzări online, avem tot ce ne trebuie să ne adaptăm la nevoile dumneavoastră”, ne spune Costina Petrescu, General Manager ShopSell.ro.

Altfel spus, ShopSell și #PrietenulCurier au soluții pentru vânzare online și livrare care ajută la concentrarea pe produse și afacere, fără riscul de a renunța din lipsă de informații sau suport pentru restul necesităților.

“Am găsit în #PrietenulCurier un partener de nădejde, un partener care și-a propus exact aceleași lucruri pe care ni le-am propus și noi când am gândit crearea și lansarea ShopSell.ro  –  să venim în ajutorul comercianților și noilor antreprenori care vor să se adapteze crizei și pentru a vinde mai mult online, pentru a se digitaliza. Consider că este foarte important pentru toți furnizorii de servicii, indiferent care sunt acestea, să se susțină unii pe ceilalți, să dea dovadă de solidaritate, iar relațiile care erau pur comerciale să devină mai mult decât atât. Îmbinarea perfectă și prietenească între servicii de calitate, prețuri corecte și comunicare eficientă o să ne ajute să ieșim cu bine din această etapă dificila care ne-a afectat pe toți, atât din punct de vedere social, cât și din punct de vedere economic”, a continuat Costina Petrescu, General Manager ShopSell.ro.

ShopSell.ro este o nouă ramură de servicii a societății Motorul de Imobiliare SRL, care se adauga Titirez.ro (cunoscutul portal imobiliar), ImobManager (unul dintre cele mai folosite CRM-uri imobiliare din România) și imoPR (agenție de marketing, publicitate și PR).

Echipa din spatele acestor proiecte este una cu o experiență de peste 14 ani în marketing online, vânzări (B2B și B2C), product & project management, programare, design grafic, client service, operare și introducere date.

Mai multe detalii despre platforma ShopSell.ro puteți obține prin e-mail, la contact@shopsell.ro sau telefon, la 031.005.1506

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).