vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăLife StyleScurt interviu, între două evenimente, cu actorul și regizorul Stelian Milu

Scurt interviu, între două evenimente, cu actorul și regizorul Stelian Milu

Stelian Milu este actor, regizor și organizator de evenimente. Se consideră un om mare cu suflet de copil care se pricepe să producă și să aducă emoție și bucurie. Povestea lui începe cu  „A fost odata…. A fost odată un copil care visa cai verzi pe pereți și care acum pune aceste vise în practică.”

C&B: Stelian, care erau viziunile tale în copilărie/adolescență și care sunt acum?

Stelian Milu: „În adolescență mi-am dorit să cunosc și să mă cunoască persoanele care au un cuvânt de spus în societate. Asta am pus în practică iar în acest moment fructific aceasta munca. Despre viziunea mea de acum, este una un pic diferită dat fiind că am mai crescut. Acum îmi doresc să aduc cât mai mult zâmbet în sufletele celor care mă înconjoară. „

C&B: Te rugăm să ne povestești o întâmplare/experiență pozitivă și una negativă legată de activitatea ta!

Stelian Milu: „Întâmplarea pe care o să v-o povestesc are și o parte pozitiva și o parte negativă. În unul din primele mele evenimente caritabile în care eram regizorul întregului eveniment și aveam de regizat un show cu vreo 25 de artiști mari (cântareti, actori, designeri) aveam un moment susținut de un grup de copii de la un centru de copii orfani. Unul din acei copii în timpul evenimentului s-a lipit de sufletul meu, și eu de sufletul lui. Avea vreo cinci anișori. După încheierea evenimentului am început mai multe vizite la centrul de copii unde micuțul era în îngrijire și unde am hrănit pentru prima oară un copil cu lingura iar acesta nu mai dorea să doarmă decât cu mine. Atunci am aflat ce înseamnă bucuria de a privi în ochii unui copil și de a te bucura împreuna cu el. Ulterior, aveam să descopăr (port o amărăciune în suflet) cât de imposibil este să înfierii unui copil, chiar dacă-ți dorești și tu și el.  Statul român nu te ajuta cu absolut nimic, ba din contră, îți pune bețe în roate și face aproape imposibilă această misiune.”

C&B: Ce sfat/sfaturi ai pentru cei aflați la început sau  indeciși?

Stelian Milu: „Să își ordoneze prioritățile și să decidă dacă își doresc să fie independenți însă foarte responsabili sau simpli prestatori de servicii.”

C&B: Încerci o definiție proprie pentru societatea, afacerile și carierele din România?

Stelian Milu: „Evul Mediu al civilizației umane. J)”

Sursa foto: Facebook Stelian Milu

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.