sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleSchoenbrunn Festival Orchestra Vienna - bijuterii muzicale pentru români

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna – bijuterii muzicale pentru români

Ştim că e vară şi mai e mult până să ne gândim ce facem de Crăciun, dar German Quality Entertainment ne pune deja o ofertă de nerefuzat pe masă.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna va ajunge din nou în România, pe 23 decembrie la Sala Palatului. Cea mai faimoasă orchestră din Viena și una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume va veni însoţită de dirijorul Guido Mancusi şi soprana Milena Arkovska

Dacă nu aţi ajuns la minunatele spectacole din ani precedenţi, cu siguranţă aţi auzit măcar de succesul răsunător pe care l-au avut printre români. Iubitorii muzicii clasice s-au bucurat de eleganţa muzicală a secolelor  XVIII – XIX, dar şi de frumuseţea operelor lui Johann Strauss.

Şi ce poate fi mai frumos decât seara de dinainte de ajun pentru un spectacol plin de emoţie? Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este o orchestră renumită la nivel international în special pentru că redă era imperială a Vienei prin muzica sa, alături de mai mulţi cântăreţi de operetă şi dansatori de balet. Fiecare spectacol al lor este special, fapt demonstrat de miile de iubitori ai muzicii clasice care au asistat la magia creată de orchestră.

Dacă nu v-am convins doar prin asta, vă spun şi că cele mai încântătoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor în Palatul Schoenbrunn din Viena vor fi prezentate publicului român cu inima deschisă de 25 de muzicieni cărora li se vor alătura în paşi de balet şi dansatorii orchestrei.

Biletele pentru concertul Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 23 decembrie 2016, pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).