vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăStiriSamsung S8 va avea un stylus în pachet?

Samsung S8 va avea un stylus în pachet?

Toată lumea așteaptă lansarea noului model Galaxy S8 de la gigantul sud-coreean Samsung,  însă este posibil ca la Mobile World Congress, în timpul prezentării noii tablete Samsung  Galaxy Tab S3, un angajat al Samsung să ne fi dat noi detalii despre flagship-ul care urmează a fi lansat, printre care și faptul că probabil Samsung S8 și S8+ vor avea inclus un stylus în pachet.

Cei pasionați de domeniu știu deja cam care sunt specificațiile care urmează să le aibă cele două versiuni ale următorului telefon, însă marile voci care preconizau acum câteva luni cum va arăta, ce performanțe, design și accesorii va avea noul model al sud-coreenilor au ajuns la concluzia că versiunea Note a telefoanelor Samsung nu va continua și că S8 și S8 Plus nu vor avea un stylus inclus în pachet, insă că este foarte posibil ca accesoriul S-Pen  să fie opțional pentru noile modele.

Mark Notton, conducătorul  strategiilor de portofoliu  al Samsung Electronics Europa, în timp ce prezenta noul Samsung Tab S3, tableta creată nu pentru oamenii aflați în mișcare, ci pentru cei care vor să se distreze oriunde în casă, în timp ce prezenta faptul că S-Pen va sosi în pachet cu tableta, a precizat faptul că  deoarece au reușit să creeze cel mai avansat creion digital  dintotdeauna, au hotărât să celebreze acest lucru prin a pune câte unul în FIECARE cutie de acum înainte, lucru care ne arată că este foarte probabil ca Samsung Galaxy S8 și S8 + să conțină un astfel de gadget.

Tot Mobile World Congress 2017 am fost asigurați de către Keith Kressin de la Qualcomm de faptul că, în ciuda faptului că bateriile vor fi cu putin mai mici față de cele de la Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, noul procesor Snapdragon 835, pentru care sud-coreenii au reușit să obțină promisiunea că S8 și S8+ vor fi primele modele disponibile pe piață cu acesta, va fi un procesor cu capabilități AR și VR, însă cel mai important aspect al acestuia va fi faptul că procesul de fabricare este pe zece nanometri, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie procesorul cel mai eficient energetic de pe piață, iar viața bateriei  de pe noile telefoane ar trebui să fie chiar mai mare.

Noile telefoanele Samsung Galaxy S8 și S8+ vor veni  fără butonul de home de pe față cu care ne-am învățat toți, cu o cameră duală, scanner de iris și căști cu tehnologie AKG. Mai multe specificații puteți vedea în fotografie.

Samsung Galaxy S8
Sursă foto: gsmarena.com

Aici și declarația celor de la Samsung:

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).