vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăBusinessRyanair a “trumpfat” în faţa oricărei oferte

Ryanair a “trumpfat” în faţa oricărei oferte

Compania aeriană irlandeză low-cost Ryanair a oferit un milion de bilete la preţuri foarte scăzute datorită victoriei lui Trump. Până la ora 2:00 (ora României), clienţii îşi puteau achiziţiona bilete la doar 9,99 euro.

„Vom ´trumpfa´ în fața oricărei oferte”, a anunțat compania Ryanair cu sediul la Dublín pe site-ul său, unde a pus o imagine cu candidatul republican lansând un sărut.

Comunicatul companiei s-a arătat foarte glumeţ, făcând referiri si la Brexit, precum şi la culoarea tenului preşedintelui ales:

„Surprinzătoare ofertă! Viitorul poate nu este strălucitor, dar este portocaliu.”, au scris reprezentanții companiei în comunicat, făcând referire la bronzul noului președinte american.

Brexitul şi decăderea lirei sterle au determinat compania să-şi revizuiască planul economic. Ryanair şi-a diminuat creşterea profitului cu 5% în cadrul exerciţiului financiar.

Totuşi, alegerile americane şi şocul pe care l-a avut întreaga planetă nu i-au împiedicat să profite de scăderea dolarului şi a pieţelor internationale pentru propriul lor beneficiu. Alegerea lui Trump şi amalgamul de postări apărute pe social media au creat contextul perfect pentru campania mediatică de promovare a ofertei pline de umor a companiei low-cost.

Ryanair este cel mai mare operator aerian low-cost din Europa. Compania aeriana irlandeză şi-a propus să devină până în 2024 cea mai mare companie aeriană low cost la nivel global, care să deţină 500 de aeronave şi să ajungă la un număr de 160 de milioane de pasageri.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.