duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăRecomandariRadu Gheorghe vă invită în Grădina TVR, la comedia ”Interpretul!

Radu Gheorghe vă invită în Grădina TVR, la comedia ”Interpretul!

Sâmbătă 22 iulie, ora 20:30, în Grădina TVR, în cadrul programului ”Teatru în TVR”, se va juca spectacolul de  comedie „Interpretul”.

„Interpretul”, o comedie bulevardieră, înnobilată de traducerea maestrului Radu Beligan și adaptată și înmuzicalizată de Radu Gheorghe, beneficiază de o carte de vizită demnă de invidiat.

Astfel, alături de Radu Gheorghe, „Interpretul” se va bucura de o distribuţie excelentă, Georgeta Ciocârlan şi Răzvan Popa.

Puteți să vă imaginați că piesa „Interpretul”, a fost scrisă de Tristan Bernard acum 100 de ani?
De atunci, nu s-au schimbat prea multe în societate, sau poate ca istoria chiar se repetă și ce trăim noi acum, e doar o copie actualizată a ceea ce s-a mai întâmplat o dată sau de mai multe ori.

Personajul principal, Eugen, caută de lucru și, în disperare de cauză, se angajează ca interpret la hotel, deși nu stăpânește nicio limbă straină.

Spre ghinionul lui tocmai atunci vin din Anglia să se refugieze acolo doi tineri în încercarea de a se ascunde de tatăl fetei, care, evident, îi urmărește și apare și el în hotel.

Felul cum traduce Eugen cererile clienților duce inexorabil la încurcături care mai de care mai comice.

Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat?

Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni?

Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală?

La toate aceste întrebări doar publicul va putea răspunde vizionând spectacolul Interpretul, sub egida Teatrului la Cinema.

Biletele se pot rezerva prin telefon la 031.00.51.620.

Achiziţia biletelor se poate face online, de pe www.teatrulacinema.ro  sau direct de la casieria amenajată la intrarea din Calea Dorobanți 191, sector 1, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 11:00 si 19:30 – 20:30.

Preţul unui bilet este 39 de lei.

Teatru la Cinema™ este un concept inovator care oferă cinematografelor un produs integrat de conținut alternativ concretizat într-o gamă amplă și completă de servicii ce facilitează accesul publicului la spectacole de teatru în sălile de cinema din cadrul centrelor comerciale.

Misunea Teatru la Cinema este de a facilita accesul la cultura către publicul larg în spațiul neconvențional al cinematografelor prin poziționarea într-un spațiu tot mai căutat de publicul larg.

În perioada 1 iunie – 31 august, Teatru la Cinema™ este găzduit în grădina TVR, în cadrul programului ”Teatru în TVR”.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.