luni, februarie 26, 2024
spot_img
AcasăLife StylePastă de mici în toată lumea și alte 9 lucruri ciudate pe...

Pastă de mici în toată lumea și alte 9 lucruri ciudate pe care românii vor să le expedieze

Oamenii din România au o pasiune pentru mâncarea tradițională. Ar expedia asta oriunde în lume. În afară de aceste feluri de mâncare specifice, românii ar vrea de asemenea să trimită teste de ADN, lemne de foc și, de ce nu, mălai pentru mămăligă. 

Cele mai ciudate și neașteptate cereri de expediere primite în 2018 din România de către platforma online Eurosender au fost:

•    Sarmale congelate (destinații multiple)

•    Pastă de mici (destinații multiple)

•    Untură de porc (către Germania)

•    Răsaduri de salată (către Grecia)

•    Lemne de foc (către Italia)

•    Broaște țestoase (către Regatul Unit)

•    Un aparat Diesel (către Regatul Unit)

•    Test ADN (către Austria)

•    Mălai (către Germania)

•    Apărătoare de vânt pentru Dacia (către Germania)

 Toate aceste cereri au fost înregistrate în departamentele de relații clienți și de vânzări și, în ciuda curiozității Eurosender și tendinței de a suplini tot soiul de comenzi, compania nu recomandă expedierea unora dintre acestea – băuturile, produsele alimentare, animalele vii, armele sunt în categoria obiectelor interzise sau restricționate. “Suntem prezenți pe piața din România de peste 4 ani. Credem că românii au observat că se pot baza pe serviciile noastre și de aceea au încredere în noi nu numai să livrăm cele mai obișnuite obiecte, precum cărți, haine sau mobilă, dar și bunuri personale și de valoare.” explică Tim Potočnik, co-fondator și CEO al companiei. Eurosender permite companiilor și persoanelor fizice să expedieze colete, paleți sau orice alte obiecte, de la biciclete, plăci de surfing, mobilă, până la instrumente muzicale. Procesul de înregistrare a solicitării durează mai puțin de 3 minute, iar costurile sunt cu 70% mai mici în comparație cu prețurile curieratului standard.   Românii fac expedieri către țări europene precum: Germania (17%), Italia (15%), Regatul Unit (15%), Spania (11%), Portugalia (10%) și Olanda (7%). 

Despre Eurosender
Eurosender este o platformă de top dedicată solicitărilor de servicii logistice în Europa. Compania are sediul central în Luxemburg și birouri în Berlin, Ljubljana, Kiev și Gdansk. Echipa internațională a Eurosender beneficiază de o expertiză variată și este deopotrivă fluentă în 15 limbi. Compania lucrează cu alte companii mari de logistică, precum Kuehne+Nagel, DPD, DHL și GLS, fiind susținută de POST Luxembourg, ProSiebenSat.1, Rocket Space și Ergo Group


Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.