vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessO româncă a construit cel mai lung iaht de pe Mediterană

O româncă a construit cel mai lung iaht de pe Mediterană

La doar 29 de ani, Alexandra Tărniceru a ajuns un nume sonor în afacerile din domeniul naval. Cu 4 ani în urmă, Alexandra figura doar cu numele în business-ul cu vapoare al unui prieten. După ce acesta s-a retras, ea s-a hotărât să nu abandoneze, ci să relanseze afacerea. Nu i-a fost ușor, bineînțeles, dat fiind că domeniul studiat în facultate (marketing și turism) şi joburile de după absolvire n-aveau absolut nicio legătură cu domeniul naval.

A ales să lucreze exclusiv cu români, chiar dacă halele în care construieşte de la zero iahturi şi vapoare se află te teritoriul Italiei. Până la ora actuală, echipa româncei a predat 20 de nave, iar penultimul vapor construit de firma sa este cel mai mare iaht construit de români în vreun port la Marea Mediterană.

Romanca pe santier. A construl cel mai lung iaht de pe Mediterana

“Visul meu e să ajung să am propriul şantier”, a spus Alexandra, pentru Libertatea.

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).