sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariNEI Air, siguranţa la înălţimi

NEI Air, siguranţa la înălţimi

Nei Air este o structură a NEI Holding ale cărei principale activităţi sunt închirierea de aeronave private şi de ambulanţe aeriene, precum şi asigurarea serviciilor conexe acestora

Transferul până la şi de la aeroport

Suntem singurul furnizor de servicii complete de: transfer la aeroport, proto­col VIP şi transport aerian privat, de la domiciliu sau de la birou la uşa avionului şi invers.

Vă punem la dispoziţie o echipă cu pes­te zece ani de experienţă în domeniul protocolului în aeroport, precum şi au­toturisme cu mărci de prestigiu, conduse de şoferi experimentaţi, verificaţi şi an­trenaţi periodic. La cerere putem asigura securitatea fizică a clienţilor cu una sau mai multe gărzi de corp, atât pe durata transferului, cât şi pe durata zborului

 

În funcţie de natura evenimentului, pu­teţi opta pentru transferuri individuale sau în grup, atât de la aeroport, cât şi până acolo.

 

Servicii de protocol în aeroport

Asigurăm: suport permanent de la so­sirea la aeroport până la îmbarcarea în aeronavă, asistenţă la check-in, trecere prioritară prin culoarele destinate diplo­maţilor – atât la controlul de securitate, precum şi la cel al paşapoartelor – şi sta­ţionare în saloanele VIP ale aeroportului.

 

Prioritatea îmbarcării în aeronavă se poate alege în funcţie de preferinţe (pri­mul sau ultimul), în cazul în care aceasta este poziţionată la finger. De asemenea, oferim transport cu autoturisme VIP de la salon la aeronavă, când aceasta se află într-o altă poziţie de parcare.

nei

Transport aerian privat

NEI Air asigură atât zboruri private cu avioane de pe orice aeroport din România către orice destinaţie internă sau interna­ţională, cât şi zboruri private cu elicoptere moderne, cu preluare, decolare şi ateriza­re în zone care permit aceste lucruri. Oferta noastră cuprinde zboruri cu ae­ronave de tip turbopropulsor (Beechcraft Kingair, Diamond, Piper etc.), de tip jet (Challenger 604 şi Hawker 900XP) şi elicoptere (Dauphin SA 365N, Eurocopter EC155 Bl). La cerere putem pune la dispoziţie orice tip de aeronavă.

nei 3

Transport aerian medicalizat – Medica Air

Serviciul de ambulanţă aeriană este dezvoltat prin clinica NEI Medica alături de echipe de medici şi asistenţi specialişti în medicină de urgenţă, ambulanţă teres­tră şi ambulanţă aeriană (avion/ elicop­ter).

 

Asigurăm:

Evacuarea medicală internă şi interna­ţională;

Transportul aerian al cazurilor critice internate în unităţi sanitare;

Transportul aerian pentru transferul nou-născuţilor;

Transporturi medicalizate cu avion-ambulanţă din România către orice colţ al lumii;

Tratament intensiv pe tot parcursul zborului, inclusiv transfer între paturi de terapie intensivă.

Medica Air se numără printre puţinele produse complete de pe piaţă care oferă echipaje medicale atestate, ambulanţă te­restră şi ambulanţă aeriană.

nei1

Alte servicii NEI Air:

Transport de valori şi poştă aeriană;

Consultaţii şi tratamente pentru avio-fobie (frică de avion) cu ajutorul unui psi­holog, la clinica NEI Medica;

Vaccinuri împotriva unor boli tropicale sau exotice înainte de călătorie, tot la cli­nica noastră;

Decontaminare CBRN pentru aerona­ve, autovehicule şi aeroporturi;

Turism medical privat.

 

Sloganul nostru este „Siguranţă la înăl­ţime!” şi promitem să fim cu siguranţă la înălţimea aşteptărilor dvs!

Pentru informaţii şi rezervări ne puteţi contacta la 0725.678.241 sau pe e-mail, la air@neiholding.ro.

www.neiholding.ro

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).