sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersMonique Hodgson: Inspirând și împuternicind femeile în lumea afacerilor

Monique Hodgson: Inspirând și împuternicind femeile în lumea afacerilor

Monique Hodgson este Fondatoarea și CEO-ul Mumble Forum, o platformă globală de networking și susținere a mărcilor pentru femei, dedicată să inspire, să împuternicească și să sprijine afacerile conduse de femei. O antreprenoare premiată, cu o experiență în strategia mărcilor de lux, Monique a devenit o figură de frunte în promovarea drepturilor femeilor, a afacerilor și a vocilor acestora, promovând creșterea colectivă și solidaritatea.

Ca CEO dedicată a Mumble Forum (Mumble Group Ltd), Monique este pasionată de creșterea personală și colectivă a femeilor. O comunitate în plină dezvoltare și o platformă de susținere a mărcilor, Mumble Forum adună un amestec divers de femei de afaceri cu gândire similară, lideri din industrie, influenceri digitali și profesioniști, care împărtășesc un scop comun: să conteste prejudecățile, să susțină și să împărtășească cunoștințele. Viziunea lui Monique pentru Mumble a fost de a crea un spațiu sigur în care femeile din toate mediile să poată construi colectiv un moștenire, inspirând și susținând generațiile viitoare.

Punct de vedere unic și abilități transferabile
Cu peste treisprezece ani de experiență în domeniul strategiei de marcă de lux (consiliind indivizi, corporații multinaționale și guverne), Monique are un punct de vedere unic și abilități transferabile care i-au permis să se adapteze și să înțeleagă diverse scenarii și indivizi. Cu toate acestea, obiectivul ei principal a fost întotdeauna să ajute oamenii și mărcile să-și spună povestirile mai eficient.

Femei împreună
Monique a vizionat Mumble Forum la sfârșitul anului 2019, iar platforma a fost lansată în Ziua Internațională a Femeii în martie 2020. După ce a devenit mamă, Monique și-a dat seama de potențialul imens negat de o forță de muncă care nu sprijinea adecvat femeile prin această (și, în consecință, toate) etape ale vieții lor. Monique a fost hotărâtă ca femeile să se simtă unite, încurajate și împuternicite în rolul lor comun ca mame și, în mod specific, ca mame care lucrează. Monique a înființat Mumble Forum pentru a aduce împreună femei cu gândire similară și pentru a le conecta cu mărci, organizații și experți din industrie.

Mai multe femei sunt în poziții de conducere
De-a lungul carierei sale, Monique a fost martora unor schimbări remarcabile la nivel individual și colectiv și crede că ne îndreptăm către o nouă eră în care diversitatea și incluziunea sunt în cele din urmă cerute, valorizate și celebrate. Mai multe femei sunt în poziții de conducere, iar ultimul deceniu a înregistrat o creștere semnificativă a antreprenorilor femei, cu peste 252 de milioane de afaceri conduse de femei la nivel mondial. Monique crede că cel mai mare motor al acestei schimbări stă în ambiția și natura lor determinată de scop a acestei generații de femei, hotărâte să creeze o viață și un viitor mai bun pentru ele însele și pentru generațiile viitoare. Misiunea Mumble Forum de a susține, inspira și sprijini mamele care lucrează este crucială într-un moment în care posibilitatea pare infinită, dar în care mai este încă de lucru. Discrepanța salarială între sexe rămâne o problemă semnificativă, la fel și modul în care lumea percepe mamele și modul în care mamele se pot percepe pe ele însele.

Femeile își cunosc valoarea
Monique este mândră să lucreze cu afaceri care recunosc potențialul mamelor care lucrează, creativitatea lor, curiozitatea, compasiunea și capacitatea lor de a stimula capitalul intelectual și de a propulsa societățile și economiile înainte. De asemenea, Monique este hotărâtă ca femeile să-și cunoască valoarea și să poată accesa oportunitățile pentru a prospera, personal și profesional. Fiecare companie și membru care se alătură Mumble Forum reprezintă mai multe dintre aceste oportunități, susținute de munca grea a lui Monique și a echipei sale de la Mumble Forum.

Este o onoare să crești următoarea generație
Născută într-o familie de modele feminine puternice și femei de afaceri, Monique consideră că devenirea mamă este cea mai mare realizare a ei și crede că este o onoare să crească următoarea generație. Totuși, Monique simte cu tărie că este o mamă mai bună pentru că este energizată, motivată și inspirată în locul de muncă, și cel mai inspirator dintre toate este să-și facă copiii mândri. Cu propria experiență în conducerea Mumble Forum, Monique este capabilă să susțină și să împuternicească femeile să creadă că de fapt pot „avea totul”, în timp ce recunoscând provocările vieții. Sfatul lui Monique? Să înființezi un sistem de suport adecvat, să înveți să delegi și să-ți găsești comunitatea. Pentru un număr tot mai mare de membri, Mumble Forum este comunitatea care angajează și încurajează femeile să avanseze într-un mod care funcționează pentru ele și, în consecință, pentru familia lor.

Relații B2C și B2B
Monique este entuziasmată de viitorul Mumble Forum. Aplicația Mumble Members este acum activă, facilitând relațiile B2C și B2B, oferind în același timp membrilor mai multe instrumente, conexiuni și oportunități de mentorat. Combinând rețeaua extinsă de contacte, mărci și parteneri de locație ai Mumble într-un singur spațiu digital, membrii beneficiază de acces la și interacțiune cu comunitatea lor de încredere și de susținere, oriunde și oricând.

Generația de femei
Când i se cere sfaturi pentru femeile care urmează în pașii săi, Monique subliniază importanța de a nu se mulțumi cu etichetele și este ferm convinsă că faimosul „plafon de sticlă” este făcut din sticlă pentru că este menit să fie spart. Monique crede că generația sa de femei trebuie să se educe despre cât de norocoase sunt și cât de departe au ajuns, în timp ce recunosc și adoptă rolul lor în crearea unui viitor mai bun în care diversitatea și femeile sunt sărbătorite. Această ambiție individuală și colectivă pentru femei îmbogățește conducerea lui Monique la Mumble Forum și o face o platformă și mișcare atât de puternică.

Ca CEO al celei mai influente platforme pentru femei din industrie din 2023 în Marea Britanie, Monique Hodgson a lăsat o marcă indelebilă pe peisajul afacerilor. Cu Mumble Forum, Monique a creat – și continuă să creeze – un moștenire durabil de împuternicire, sororitate și succes profesional.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).