vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăRomani in LumeLorena Sârbu – Definiția succesului în Beverly Hills

Lorena Sârbu – Definiția succesului în Beverly Hills

Lorena este o timișoreancă ce locuiește de câțiva ani buni în Beverly Hills. De la rochii pentru păpușile ei preferate a ajuns să creeze vestimentație pentru celebritățile de la Hollywood. Diva Eva Longoria sau Blake Lively sunt numai câteva dintre vedetele care i-au purtat creațiile. La decernarea premiilor “Globul de Aur” din acest an, Kelly MacDonald, actrița din No Country for Old Men, a purtat o creație a româncei care a făcut senzație în rândul criticilor de modă americani.

Tot în acest an, aceasta a creat cea mai spectaculoasă colecție de rochii din cariera sa, Resort 2014, ce se vinde acum în cel mai mare magazine Neiman Marcus de peste Ocean, dar și la Paris. În creațiile sale, Lorena păstrează linia romantic, feminitatea, eleganța și grația. Aceste caracteristici i-au adus succesul în rândul vedetelor de la Hollywood, dar nu numai. “Viața de designer în SUA este foarte busy și excitantă, dar în același timp plină de preocupare pentru muncă și concentrare. Eu fac designul pentru patru colecții pe an, una după alta și toate sunt cu foarte multe piese și cu mare atenție la detaliu. Colecția Resort, de exemplu, are cel puțin 45 de rochii. După aceasta începe Spring/Summer. Piața de high end fashion este foarte competitive și plină de obstacole”, povestește Lorena pentru cititorii VIP. Garderoba unei femei spune foarte multe despre personalitatea ei, dar nu și valoarea hainelor pe care le porți, lucru susținut și de designer. “Haina îl face pe om în orice context. Și dacă ai bani puțini îi poți folosi într-un mod inteligent și creativ și poți arăta grozav și îngrijit. Pentru mine chiar este un șoc cum americanii au un stil foarte casual și sunt și neinteresați de modă. Oamenii din Europa au în sânge esteticul și sunt preocupați de felul în care arată. Bineînțeles, este doar o opinie personală.”

Destul de puțin cunoscută în România, Lorena a fost inclusă de curând în Top 100 al celor mai influenți creatori de modă, clasându-se pe un onorant loc 68. Performanța Lorenei este cu atât mai remarcabilă cu cât românca a fost mai sus decât unii designeri cu pretenții, precum Vivienne Westwood(locul 76), Victoria Beckham(locul 73), Donna Karan(locul 72), ori Stella McCartney(locul 71). “Americanii sunt casual, dar sunt foarte curați și pun mult accent pe sănătate și sport. Frumusețea începe din interior spre exterior.  Doar o mică parte din populație pune accent pe detalii și pe eleganță, iar restul sunt foarte casual; blugi, teniși, pantofi, tricouri”, a adăugat aceasta.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.