sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersJob-uri bine plătite cu grad de stres scăzut

Job-uri bine plătite cu grad de stres scăzut

Există locuri de muncă bine plătite, care se desfășoară într-un mediu stresant, dar și locuri de muncă unde poți câștiga la fel de mulți bani, fără să te stresezi prea mult. Toți ne dorim să lucrăm fără presiune, agitația din jur împiedicându-ne să ne îndeplinim sarcinile într-o modalitate eficientă.  Chiar dacă unii dintre noi ne asumăm faptul că vom lucra într-un loc încărcat de agitație, există persoane care doresc  să aibă parte de job oarecum relaxant.

Occupational Information Network (ONET) a monitorizat datele privind salariile a sute de job-uri, cu grad de stres scăzut, și a descoperit o serie destul de interesantă. Jobu-urile pe care le-a descoperit ONET depășesc 70.000 de dolari pe an.

Oftalmolog:

Oftalmologul consultă pacienții cu probleme de vedere, le sfătuiește despre ochelarii pe care trebuie să-i poarte. Salariul lui este de 77,420 de dolari pe an și trebuie să aibă o diplomă de licență, 4 ani de experienţă şi o licenţă specifică domeniului.

Art Director

Un Art Director se ocupă de aspectul imaginilor din reviste, al ziarelor, al filmelor, al produselor media. El câștigă anual 101,990 de dolari, având nevoie de o diplomă de licenţă sau experienţă anterioară.

Medici ORL

Ei tratează persoanele cu deficiențe de auz, le recomandă aparate auditive și le aranjează astfel încât persoana în cauza să dispună cel mai bun auz. Ei au un salariu anual de 77,420 de dolari, și pentru a lucra în această funcție ai nevoie de studii de licenţă şi de doctorat.

Inginer în agricultură

Are un salariu mediu anual de 78,490 de dolari și se ocupă de aplicarea cunoşținţelor legate de tehnologiile inginereşti şi biologice pentru a rezolva problemele din agricultură ce privesc conservarea apei şi a solului, precum și de prelucrarea produselor din agricultură. Pentru a fi inginer agricultor ai nevoie de o diplomă de licență  în agricultură sau inginerie biologică.

Manageri ai sistemelor informatice

Aceştia sunt responsabili de implementarea sistemele informatice potrivite pentru a îndeplini acele scopuri. Salariu mediu anual este de  141,000 de dolari și e nevoie de o diplomă de licență.

 Dezvoltator de aplicaţii software

El creează, modifică și dezvoltă aplicaţiile software sau instrumente speficice calculatoarelor. Salariul să u anual este de 102,160 de dolari. O diplomă de licenţă şi skill-uri ce ţin de programarea calculatoarelor sunt ceea ce trebuie să deții dacă îți dorești un astfel de job.

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).