sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessIntervenție chirurgicală fără precedent în România la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar

Intervenție chirurgicală fără precedent în România la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar

În data de 25 ianuarie, în București, la Clinica de Implantologie Lorelei Nassar, a avut loc o premieră națională în domeniul implantologiei.

Dr. Lorelei NASSAR, specialist cu o experiență de 25 de ani în chirurgie și implantologie, a efectuat cu un profesionalism desăvârșit, prima intervenție de acest gen din România, intervenție ce constă în inserarea unor implanturi dentare expandabile care, după operație, capătă formă piramidală. 

Dispozitivul unic și inovator poartă denumirea de „PYRAMIDION” și a fost inventat în Israel, țara hi-tech, fiind brevetat ca unic în lume. Scopul utilizării lui este acela de a oferi pacientului posibilitatea reabilitării cu dinți a unei zone în care, în mod normal, nu s-ar fi putut insera implanturi. 

„PYRAMIDION” oferă implantologilor o alternativă simplă, sigură și eficientă la procedurile de mărire osoasă, utilizabilă, atât în maxilar, cât și în mandibulă. Fixarea apicală superioară permite utilizarea maximă a osului de susținere, îmbunătățind astfel performanța mecanică a implantului. 

Cu mândrie și drag de meserie, dar mai ales pe înțelesul tuturor, în Implant este vorba despre un șurub din Titaniu steril, de o anumită lungime și un anumit diametru. Singurele condiții sunt ca înălțimea osului pacientului să fie mai mare decât lungimea șurubului, iar lățimea osului să aibă cel puțin diametrul șurubului. În multe situații, cele două condiții nu sunt îndeplinite, ceea ce pe mulți îi determină să spună că un astfel de caz este inoperabil. Ei bine, nu există inoperabil. Trebuie doar gândit mai mult, și bineînțeles este nevoie de o privire globală asupra situației în care se află pacientul, iar experiența pe care am acumulat-o, în atâția ani de practică în Israel, își spune cuvântul de fiecare dată„, a declarat dr. Lorelei NASSAR, CEO al Clinicii de Implantologie Lorelei Nassar. 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).