vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersIncompetenții care au schimbat lumea

Incompetenții care au schimbat lumea

Multe dintre personalitățile de renume care acum au devenit  un simbol, nu și-au remarcat de la început talentul și dibăcia, fiind respinse la înscrierea la facultate, sau  concediate de la locul de muncă. Cu toate acestea, nu s-au lăsat doborâte și au reușit să construiască lucruri utile astăzi pentru toată lumea.

Mulți dintre cei care s-au născut genii și au schimbat istoria omenirii nu au avut parte dintotdeauna de cel mai mare succes. Iată câteva dintre personalitățile care au avut parte de eșec la început de carieră, dar care au reușit apoi să schimbe lumea:

1.Bill Gates

Bill Gates este cel care a înființat Microsoft, dar după multe nereușite.  A renunțat la Harvard pentru a –și începe o afacere care nu i-a adus prea mare succes, alături de cofondatorul Microsoft, Paul Allen. După falimentul companiei Traf-O-Dată, Bill Gates reușește să-și creeze propia afacere, înființarea Microsoft

2.Abraham Lincon

Considerat unul dintre cei mai mari conducători ai SUA ,  Lincoln a început mai multe afaceri, care au dat faliment, și a fost înfrânt în mod repetat în alegeri pentru diferite funcții publice. Deși îndeplinea funcția de căpitan de război, a fost trimis la luptă sub cea de soldat.

3.Henry Ford

Este cunoscut pentru finanțarea companiei „Ford Motor Company”, dar puțini, probabil știu că înainte de această a mai înființat alte 5 care au dat faliment.

4.Thomas Edison

 Fără el nu am fi știut,  probabil ce este lumina artificială. Inventatorul becului a fost marcat de vorba unui profesor care i-a spus că este ”prea prost că să învețe ceva”. După ce a fost concediat de la primele două locuri de muncă, Thomas Edison a venit cu ideea de a inventa becul, dar de abia după 1.000 de încercări a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).