sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariIDentity Clinic, de 10 ani pe piața din România

IDentity Clinic, de 10 ani pe piața din România

IDentity Clinic sărbătoreşte 10 ani de când este alături de pacienţii săi. 10 ani de zâmbete sănătoase şi frumoase, 10 ani în care specialiştii clinicii au fost într-o continuă evoluţie, iar modernizarea acesteia cu aparatură de ultima generaţie a făcut ca aceasta să ajungă în topul celor mai apreciate şi căutate clinici din Capitală.

Clinica noastră oferă tratamente dentare de cea mai bună calitate de 10 ani. Suntem fericiţi că putem să le acordăm pacienţilor îngrijirea corespunzătoare şi vom fi aproape de ei în continuare, aşa cum i-am obişnuit şi până acum, într-un mediu relaxant, modern şi specializat”, afirmă dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF.

Look nou, aparatură nouă la aniversarea de 10 ani

Clinica iDentity (www.identityclinic.ro) şi-a modificat aspectul odată cu împlinirea vârste de 10 ani. Cele 4 cabinete individuale au fost modernizate şi personalizate pentru ca pacienţii să se simtă foarte bine în timpul tratamentelor şi să uite de teamă de stomatolog. Aparatura nouă, de ultima generaţie,

Îngrijirea profesională este o bună investiţie având în vedere că diminuează pierderea timpurie a dinţilor şi astfel şi numărul lucrărilor proteice extinse. Avem grijă de sănătatea pacienţilor prin tratamentele pe care le oferim, cât şi prin măsurile stricte de igiena şi sterilizare. Folosim materiale şi instrumente de ultima generaţie, consumabile de unică folosinţă şi proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde”, explica specialistul.

Fără teamă de dentist

Specialiştii iDentity Clinic (www.identityclinic.ro)  folosesc o aparatura modernă care transforma anxietatea dentară într-o stare calmă şi relaxanta prin procedura de inhalosedare. Aceasta este o metodă sigură şi foarte eficientă de relaxare a pacienţilor, foarte potrivită atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Protoxidul de azot este un gaz care, în combinaţie cu oxigenul, combate anxietatea legată de tratamentele stomatologice. În plus, protoxidul de azot este cea mai sigură metodă de sedare folosită în tratamentul stomatologic, fiind un gaz blând, nontoxic, care se elimină singur din organism. Spre deosebire de anestezia generală, pacienţii care inhalează protoxid de azot sunt conştienţi şi receptivi pe durata tratamentului”, spune dr. Raluca Pascu.

Tratamente eficiente şi de calitate

Aici tratamentele sunt de cea mai bună calitate, acest lucru se datorează atât tehnologiei de ultima generaţie, cât şi profesionalismului medicilor. Pentru ca pacienţiisă beneficieze de cele mai bune tratamente au achiziţionat Microscopul endodontic SmartOptic.

Avantajele acestui microscop sunt nenumărate, în primul rând cu acest dispozitiv precizia este maximă pentru depistarea corpilor străini pe canale. Având în vedere că un tratament pe canal necesită foarte multă răbdare, microscopul facilitează munca medicului endodont şi, în acelaşi timp, creşte calitatea tratamentelor. Odată ce avem o vizibilitate maximă asupra spaţiului endodontic, tratamentul de canal conduce către corectitudine, rapiditate şi încearcă să atingă perfecţiunea”, completează specialistul.

Întreaga echipă promite o continua dezvoltare şi modernizare a serviciilor, pentru ca pacienţii să aibă parte de o îngrijire personalizată, de calitate, într-un loc în care teama de dentist nu există.

Clinica Stomatologică iDentity Băneasa oferă servicii stomatologice integrate şi personalizate pentru fiecare dintre pacienţii săi. Echipamentul ultramodern şi echipa eficientă şi experimentată de medici specialişti asigura pacienţilor cea mai bună îngrijire medicală. Clinica oferă servicii de calitate precum: Pedodonţie, Estetică dentară, Odontoterapie, Endodonţie, Protectica, Implantologie, Chirurgie dento-alveolara, Paradontologie, Patologie orală, Ortodonţie, Radiologie dentară.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).