duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăStiriGraffiti-urile înfrumuseţează Regia

Graffiti-urile înfrumuseţează Regia

Cel mai mare graffiti din România se va realiza în Bucureşti, mai precis în Regie. Proiectul are 18 metri înalţime şi acopera aproximativ 360 de metri pătraţi din cladire.

Pentru operă s-au pregătit 100 de litri de vopsea lavabilă şi peste 150 de spray-uri cu vopsea. Specialiştii au estimat un total de 200 de ore de muncă, dintre care unele desfăşurându-se la 20 de metri altitudine. Sweet Damage Crew este echipa care se va ocupa de realizarea celui mai mare proiect de acest gen din România.

Echipa Sweet Damage Crew este formată din şapte grefferi cu peste 15 ani experienţă, dintre care patru sunt implicaţi în realizarea desenului: Recis, Lost.Optics, Pandelee şi Cage (adică Florin B, care este şi manager de proiect).

Contactat de Mediafax, Cage a declarat că acest graffiti are ca scop înfrumuseţarea oraşului.

„Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor din Bucureşti”, a spus artistul.

Cage a estimat că desenul va fi gata în termen de două săptămâni, dacă vremea va fi de partea lor. După spusele managerului de proiect, până pe 19 noiembrie, bucureştenii se vor putea bucura de imaginea noului graffiti din Regie.

Echipa de grefferi s-au ocupat de-a lungul timpului de mai multe picturi murale în Bucureşti, precum cea de pe strada General Eremia Grigorescu, de pe clădirea Point sau de la Grădina cu Filme.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.