luni, februarie 26, 2024
spot_img
AcasăGoogle va cheltui sute de milioane de dolari pentru promovarea smartphone-urilor Pixel...

Google va cheltui sute de milioane de dolari pentru promovarea smartphone-urilor Pixel si Pixel XL

In conditiile in care Google trebuie sa ii ajunga din urma pe gigantii Samsung si Apple, acesta trebuie sa investeasca cateva sute de milioane de dolari. In doar primele doua zile de campanie, Google a investit 3 milioane de dolari pentru reclamele televizate, scrie Reuters.

De asemenea, avand in vedere ca Google nu este considerat inca un jucator pe piata smartphone-urilor, compania este obligata sa investeasca foarte mult, atat in design, cat si in promovarea modelelor.

Google Pixel si Google Pixel XL sunt lucrate sub sintagma “Made by Google” si au ca partener principal HTC.

In timp ce Google Pixel va adopta un display de 5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), varianta de tip phablet, Google Pixel XL prezinta un ecran de 5.5 inch cu rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Ca sistem de operare, cele doua device-uri vor avea Android 7.1 Nougat, insa prezinta cateva noutati la sistemul Android.

Telefoanele Google sunt primele smartphone-uri care vor veni cu Google Asisstant preinstalat, pentru a le usura munca utilizatorilor sai. Mai mult, in urma testelor, Pixel si Pixel XL s-au dovedit a avea una dintre cele mai bune camere foto detinute de smartphone-uri de pana acum, asigurand fotografii de calitate in orice conditii de lumina. Google ofera, de asemenea, spatiu nelimitat in cloud prin Google Photos, fara a afecta calitatea imaginilor. Fotografiile de pe site-ul oficial al modelului sunt realizate de senzorul de 12 megapixeli adoptat de catre aceste handset-uri.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.