luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleDinamo și U Cluj vizate de proiectul ungurilor? Prima dovada!

Dinamo și U Cluj vizate de proiectul ungurilor? Prima dovada!

În urmă cu mai bine de un an scriam despre finanțarea de către oameni de afaceri și politici unguri a trei echipe care joacă în România. Bani mulți din Ungaria pentru trei echipe de fotbal din România. Nu ați vrut să credeți! Astăzi, gsp.ro publică un răspuns al premierului maghiar cu privire la acest subiect. Încă nu au apărut dovezile cu privire la implicarea unor oameni de afaceri importanți din Ungaria la CFR Cluj, dar vă puteti da singuri seama. În plus, o sa vedeti campaniile de achizitii din iarnă și schimbările din acționariat. Sunt voci care vorbesc și de bani negri pentru alte situații, însă probabil că acestea vor fi dovedite de instituțiile statului, dacă sunt adevărate. În opinia mea și nu numai a mea, acest plan vizează concurența la nivelul suporterilor. Sunt cunoscute reacțiile suporterilor de la Dinamo și U Cluj. Este o situație delicată care trebuie gestionată urgent de cei îndreptățiți să o facă. Altfel…

P.S. Uitați-vă la siglele lor. Mai exact, la unde și cum apare mingea pe siglă și care este asemanarea. O să înțelegeți că este o mare legătură!

Să auzim numai de bine și să gestionăm cu inteligență astfel de situații!

Important: Respect pentru ungurii (de etnie, origine sau naționalitate) serioși, corecți și sociabili care nu au o problemă cu românii! Am cunoscuți și chiar prieteni!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

1 COMENTARIU

  1. Teoria conspiratiei. Si daca finanteaza echipe din Romania care e problema ? Eu nu vad nici o problema in asta…
    Daca toti „petrodolarii” s-ar retrage din campionatele din occident, ce forbal ar mai fi acolo.
    Dar un mafiot grec ar putea sa investeasca la Dinamo, nu ? Cu asta n-ar fi nici o problema….
    Astea sunt cele mai probleme a tarisoarei noastre in zilele noastre…

Comentariile sunt închise.

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).