luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăLife StyleDe vorba cu…Vladimir Draghia

De vorba cu…Vladimir Draghia

Intre toate emisiunile astea la care ai participat si participi in ultima vreme, care a fost cea mai grea si care a fost cel mai dificil moment?

N-au fost deloc grele. Da, la Splash! Mi-a fost foarte frica sa sar de la 10 metri. In jungla, la “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” m-a innebunit foamea, iar la cea mai recenta, adica la Serifi, mi-a fost greu sa ma despart de oamenii cu care ajunsesem sa ma imprietenesc. Cel mai greu cred ca mi-ar fi fost sa nominalizez pentru eliminare pe cineva drag, de dragul emisiunii. Noroc ca n-am fost nevoit sa fac asta.

Intre toate versurile pe care le-ai scris, care a fost cel mai frumos si care te-a reprezentat cel mai bine?

Mi-e greu sa-ti raspund. Imi plac aproape toate, ca doar sunt ale meleee!! ? Oare cati ani incap in cele cinci minute de cand nu ne-am vazut? Iubirea noastra sufera, cum nu se poate mai frumos, de suprarealism acut.

Intre toate momentele pe care le-ai trait pana la varsta aceasta, care e cel reprezentativ?

Reprezetativ pentru ce? Pentru dezvoltarea mea? Pentru cine cred ca sunt? Poate plecarea din Galati… 

Dar cel mai greu? Cand a fost cel mai greu? 

Cel mai greu mi-a fost in anii de inot. Doisprezece ani de munca adevarata, de sacrificii. Tot ce urmeaza dupa ce faci un sport de performanta este pura placere! Cred ca orice fost sportiv de performanta poate confirma.

Draghia si actoria! Ce se intampla cu actoria? Mai vrei sa joci?

Draghia si actoria! Asta suna a banc!  Joc la teatru, intr-un spectacol care se numeste “Harca se intoarce”. Este la Teatrul Elisabeta. O comedie muzicala in care nu cant, nu dansez, nu fac oamenii sa rada. Chiar asa… Draghia si actoria!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.