luni, martie 4, 2024
spot_img
AcasăCareersCyBourn l-a pus pe Radu Huțan (Deloitte) la conducerea Centrului de Operațiuni...

CyBourn l-a pus pe Radu Huțan (Deloitte) la conducerea Centrului de Operațiuni pentru Securitate

Firma de securitate cibernetică CyBourn anunță că Radu Huțan s-a alăturat companiei și va conduce Centrul de Operațiuni de Securitate (Security Operations Center – SOC) în cadrul CyBourn. Astfel, Radu Huțan va coordona echipa de analiști și va ajuta la îmbunătățirea capacităților Centrului de Operațiuni de Securitate.

Radu Huțan beneficiază de experiență profesională extinsă, ocupând anterior postul de manager în cadrul Deloitte Risk Advisory Services. Cu ajutorul experienței sale vaste în domeniul securității cibernetice și a abilităților tehnice excepționale ale echipei actuale, Radu Huțan va administra scalabilitatea operațiunilor în procesul de dezvoltare a companiei.

Huțan a condus echipa de Incident Response and Forensic Investigations din cadrul Deloitte România și are o experiență vastă în domeniul auditului IT al rețelelor și aplicațiilor. El s-a alăturat departamentului Risk Advisory Services din cadrul Deloitte în 2013 și, de atunci, s-a angajat în numeroase proiecte importante, câștigând experiență aprofundată în servicii de securitate cibernetică, auditarea sistemelor de securitate a informațiilor, evaluarea controalelor interne pentru ciclurile de afaceri, evaluarea amenințărilor și compliance.

„Ne bucurăm că Radu Huțan se alătură echipei noastre, deoarece este un manager cu experiență și cu rezultate demonstrate în consultanță, în domeniul securității cibernetice. Credem că el va aduce o mare valoare aici la CyBourn, deoarece are un mare know-how în strategie IT și în evaluarea amenințărilor cibernetice.”, a declarat Tiberiu Anghel, Chief Strategy Officer în cadrul CyBourn.

„Sunt foarte încântat să încep colaborarea cu echipa CyBourn. Sunt încrezător că experiența mea mă face calificat să înțeleg riscurile operaționale și să gestionez eficient riscurile cibernetice, pentru a realiza evaluări în profunzime și relevante ale amenințărilor pentru proiectele de securitate cibernetică cu care lucrăm. Sunt încântat să mă alătur unei companii inovatoare de securitate cibernetică, care crește foarte rapid.”, a spus Radu Huțan.

Echipa de securitate cibernetică a CyBourn este formată din profesioniști experimentați care lucrează în echipe inter-funcționale în cadrul Centrului de Operațiuni de Securitate. Experții de securitate cibernetică Cybourn îi ajută pe clienți să pună la punct profilul de risc cibernetic al organizațiilor lor și să definească pașii pentru tot ce este necesar de implementat și remediat. CyBourn dezvoltă strategii și planuri concrete de acțiune, care la rândul lor permit dezvoltarea unei culturi solide de securitate a informațiilor.

Despre CyBourn

CyBourn este o companie de securitate cibernetică românească, cu sediul central și Centrul de Operațiuni în București, susținută de o echipă de cercetare în Napoli, Italia și de o echipă de dezvoltare software la Washington D.C., SUA. CyBourn oferă o gamă completă de servicii de securitate cibernetică pentru clienți la nivel european, precum monitorizarea continuă a infrastructurii IT, răspuns la incidente de securitate cibernetică, teste de penetrare, cât și audit și consultanță privind sistemele de guvernanță a securității informației.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.