vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariCristina Pocora: „Eu merg pe o politica a binelui!”

Cristina Pocora: „Eu merg pe o politica a binelui!”

De la eleva ambitioasa din Galati, la studenta Facultatii de Stiinte Politice din Bucuresti, de la tanara care stia sa imbine studiul cu distractia, la deputata care si-a ales ca obiectiv binele copiilor si al familiilor din Romania, de la operatorul de sondaje care lua la pas Sectorul 3 pentru a pune intrebari, la candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 3 pregatit sa ofere raspunsuri, Cristina Pocora are o carieră marcata de  perseverenta si fermitate.

Provenind dintr-o clasa de fizica-chimie, din care majoritatea colegilor urma sa dea admitere la Facultatea de Medicina, Cristina a ales Facultatea de Stiinte Politice, avand cateva informatii de baza si intuitia ca este un domeniu care i se potriveste. La facultate, in timp ce multi colegi se indreapta catre latura de analiza sau consiliere a stiintelor politice, Cristina alege latura activa, aceea a implicarii in lupta politica.

Parcursul firesc, in trepte, de la consilier in cadrul Senatului, apoi consilier in cadrul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul, la Secretar de Stat in cadrul aceluiasi Minister, apoi deputat si vicepresedinte al Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala, i-a permis Cristinei Pocora sa inteleaga resorturile institutionale si sa le foloseasca pentru a face bine. Asa a reusit sa treaca prin Parlament initiativa sa legislativa de dublare a alocatiei de la 42 la 84 de lei, masura de care beneficiaza peste 4 milioane de copii. Dupa aceasta reusita am simtit ce inseamna sa ai in mana puterea de a face bine, ne spune Cristina.

cristina pocora (2)

Intre timp, Cristina s-a casatorit si a devenit mama unei fetite superbe care are acum 4 ani. Desi fiecare zi este foarte incarcata, Cristina reuseste sa petreaca momente de calitate alaturi de fiica sa. Viata de familie si cariera pot fi imbinate. Desigur, este destul de dificil de pastrat echilibrul, dar se poate, marturiseste Cristina. Ea indeamna femeile sa se implice mai mult in cariera lor si in societate: O societate ideala ar fi aceea in care toate domeniile ar beneficia de echilibrul de gen. Eu indemn femeile sa-si urmeze cariera chiar si dupa ce isi formeaza o familie. Si invit cat mai multe doamne sa se implice in politica, pentru ca este nevoie de inteligenta si energia lor.

cristina pocora (3)

Cristina Pocora este foarte increzatoare in candidatura sa pentru Primaria Sectorului 3: Eu merg pe o politica a binelui – am experimentat-o în Parlament, cand am initiat masuri pentru copii, mame si familie, in general. Vreau sa aplic aceeasi politica a binelui si pentru Sectorul 3, de aceea sloganul meu este: mai bine pentru familia ta.

Articol electoral!

6

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).