luni, februarie 26, 2024
spot_img
AcasăBusinessCitate și sfaturi înțelepte de la milionari și bilionari celebri

Citate și sfaturi înțelepte de la milionari și bilionari celebri

Indiferent că ne place sau nu, banii reprezintă un factor major ce controlează ceea ce putem sau nu putem face în viață. Motiv pentru care este foarte important să fim înțelepți din punct de vedere financiar.

Fie că este vorba de o sumă de care să ne ajutăm după pensionare sau pe care să o investim într-un business propriu, este chiar vital să economisim o parte din veniturile lunare. Adevărat, mulți dintre noi nu pot face acest lucru. Dar pentru că e complet inutil să avem moralul la pământ din acest punct de vedere, am selectat cele mai bune citate ale celor mai bogați oameni care au început de la zero. Altfel spus, de la profesioniști.

„Nu vreau să sar peste obstacole de doi metri. Le caut pe cele de 30 de centimetri, pentru că pe acestea pot să le depasesc” – Warren Buffett, președintele Berkshire Hathaway.

“Dacă vrei să îţi împlineşti un vis, nu trebuie să te concentrezi pe succes, ci pe importanţă” -Oprah Winfrey

“Nu contează cum traiești. Nu contează ce mașină conduci. Nu contează ce haine porți. Cu cât te stresezi mai tare asupra facturilor, cu atât îți e mai dificil să te focusezi asupra scopurilor tale în viață. Cu cât trăiești mai modest, cu atât ai opțiuni mai mari” – Mark Cuban

“Fii recunoscător pentru ceea ce ai, o să ajungi să ai mai mult! Dacă te concentrezi pe ceea ce nu ai, nu vei avea niciodată suficient” – Oprah Winfrey

“Consider că business-ul meu și investițiile sunt extensii ale familiei mele” –  Barbara Corcoran

“Să nu depinzi niciodată de o singură sursă de venit. Fă investiții pentru a o crea pe a doua” -Waren Buffet

“Victoria este cea mai dulce atunci când cunoști înfrângerea”- Victor Forbes

„Este imposibil să trăiești fără să eșuezi, măcar o dată, cu excepția situației în care ai fost atât de precaut, încât ai trait degeaba; în consecință, ai eșuat din start” – JK Rowling, autoarea seriei Harry Potter.

Citate ale milionarilor si bilionarilor celebri

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.