sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariCatering cu Specific Romanesc în UK - Forever (4Ev3R) Tasty By MADA

Catering cu Specific Romanesc în UK – Forever (4Ev3R) Tasty By MADA

Astăzi, la rubrica Recomandări, avem o afacere de familie. Ea este Mădălina E. Avasiloaiei, fondator și director general al companiei de Catering cu Specific Romanesc Forever (4Ev3R) Tasty By MADA. El este Lucian Avasiloaiei, soțul și partenerul de afaceri. Împreună au construit o afacere solidă și autentică.

Din câte am înțeles, sunt lideri pe zona de Gastronomie românească. Secretul lor constă în modul în care au construit brandul și cum l-au consolidat prin seriozitate și principii solide.

Sunt renumiți pentru diversitatea meniurilor și pentru pasiunea pentru ingredientele de cea mai bună calitate.

Au început de jos – nu se feresc să recunoască, cu bucate preparate în bucătăria proprie, însă au ajuns destul de repede să fie apreciați și recunoscuți.

Se mândresc cu munca în echipă și cu realizările lor. V-aș îndemna să le ascultați poveștile și să înțelegeți sacrificiile pe care le-au făcut ca să ajungă la acest nivel.

Numele brandului lor, Forever (4Ev3R – pentru Social Media) Tasty by MADA, înseamnă exact formula care le-a adus succesul. Și-au asumat și pare că le-a ieșit.

De la evenimente mici, până la colaborări cu companii mari, au învățat să se adapteze  în lumea afacerilor cu creativitate și profesionalism.

Când i-am întrebat despre viziune, mi-au răspuns că speră să construiască un brand internațional și că au o singură misiune – să promoveze adevărata valoare a bucătăriei românești.

Integritatea a fost întotdeauna farul lor și susțin că o relație de lungă durată cu furnizorii și clienții înseamnă consolidarea unui succes obținut prin muncă serioasă. Energia lor vine din satisfacția clientului și lupta cu fiecare farfurie corectă oferită cu drag și profesionalism.

Cred că sunt extrem de flexibil și adaptabili chiar și în scurt timp. Cea mai bună dovadă este ce s-a întâmplat în Pandemie – au venit rapid cu soluții și au lansat servicii de livrare și meniuri personalizate funcție de comportamente și necesități. Sunt de părere că au învățat din fiecare criză (nu au fost puține) să valorifice oportunitățile ascunse în fiecare provocare. În opinia mea, o astfel de gândire sănătoasă nu vine decât atunci când ai deschidere și ești implicat total în ce faci.

De altfel, și-au asumat complet acest proiect și au pus toate speranțele și viitorul lor și al familiei în această afacere.

Ne-au povestit și multe situații amuzante care s-au transformat în provocări interesante pentru clienți. Cele mai multe au avut la bază interpretări ale unor rețete tradiționale. Parcă exista undeva un izvor de inspirație și cineva care le spunea să încerce combinații tot mai ciudate care mai apoi aveau sens și păreau normale. De câștigat au fost simțurile clienților uimiți de acele preparate inedite, ulterior consacrate. Am promis că nu le divulg și așa fac, însă Lucian și Mădălina au acceptat să le povestească clienților interesat să-i asculte.

Chiar, să-mi spuneți dacă v-au povestit!

În încheiere, vă las mesajul lor și vă recomand să apelați la ei: Cu Forever (4Ev3R) Tasty By MADA, nu vă oferim doar mâncare, ci o călătorie culinară autentică, în care fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi o experiență memorabilă.”

Imagini cu activitate și produsele găsiți pe pagina lor de Facebook.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).