sâmbătă, iulie 20, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersCarmen Sebe este noul CEO al SeedBlink.

Carmen Sebe este noul CEO al SeedBlink.

SeedBlink, platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere, specializată în identificarea, verificarea, finanțarea și scalarea startup-urilor europene de tehnologie, a numit-o de la 1 septembrie pe Carmen Sebe în funcția de CEO, după ce de la 1 ianuarie 2020 aceasta s-a alăturat platformei ca partener. De asemenea, SeedBlink a recrutat doi manageri pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe, Andrei Dudoiu, co-fondatorul și fostul CEO al companiei, devine Managing Partner și Președinte al Board of Directors, în timp ce Ionuț Pătrăhău este, de asemenea, Managing Partner și responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu își continuă activitatea în calitate de Chairman of the Board of Advisors.

Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Astfel, Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experiență în domeniul financiar, este de la 7 septembrie Chief Financial Officer. Anterior SeedBlink a ocupat o pozitie similară in grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad și Avangate.

Pe de altă parte, Geoge Simion, un specialist cu 17 ani de experiență în IT, a devenit din august noul Chief Technology Officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcții de management printre care Software Engineering Director pentru Verifone, 2CheckOut și Coinzone.

Atât George Simion, cât și Dorina Tudor îi vor raporta lui Carmen Sebe și vor ajuta la scalarea companiei în această perioadă de creștere.

Aceste angajări vin ca urmare a rundei de finanțare Seria A de 3 milioane de euro a SeedBlink condusă de fondul de investiții Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituționali și a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

Dorina Tudor și George Simion sunt seniori cu experiență în tehnologie și sunt extrem de încântata să-i primesc pe amândoi în echipa SeedBlink. Experiența Dorinei în domeniul finanțelor și al contabilitățîi în mai multe industrii este background-ul perfect pentru a ne dezvolta afacerea ca primul nostru director financiar. Experiența lui George Simion în construirea și scalarea platformelor fintech ne va ajuta să construim un produs de ultimă generație, cu un portofoliu de produse tehnologice concentrate pe clienți. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou împreună și să democratizăm investițiile în startup-uri tehnologice la nivel european”, declară Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Am fost atrasă de la început de viziunea SeedBlink și rezultatele lor de până acum. Relația profesională cu Carmen Sebe și Radu Georgescu are o istorie lungă – așa că sunt încântata să mă alătur și să am oportunitatea să adaug valoare acestei companii emergente”, afirmă Dorina Tudor, Chief Financial Officer SeedBlink.

Sunt încântat să mă alătur SeedBlink și să îi susțin în îndeplinirea road-map-ului lor tehnologic. Nu numai că voi lucra la un startup fintech cu provocări tehnice interesante, dar sunt, de asemenea, bucuros să fac parte dintr-o echipă de oameni atât de vizionari”, spune Geoge Simion, Chief Technology Officer

În ultimele două luni, SeedBlink și-a consolidat echipa de executivi și Board of Advisors cu specialiști de renume printre aceștia numărându-se și Marius Ghenea, Pekka Maki și Ted Cominos Jr, care au atât o experiență dovedită în ceea ce privește scalarea companiilor, cât și o misiune personală de a democratiza investițiile.

Despre SeedBlink

SeedBlink este platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbină vizibilitatea adusă de crowdfunding, flexibilitatea business angels și expertiză VC într-o platforma online.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).