vineri, martie 1, 2024
spot_img
AcasăBusinessBACK 2 BUSINESS – 11 martie 2019, București

BACK 2 BUSINESS – 11 martie 2019, București

BACK 2 BUSINESS revine în București cu cea de-a 3-a ediție pe data de 11 martie 2019, la hotel JW Marriot. Evenimentul aduce împreună antreprenori și membri ai organizațiilor de business într-un cadru formal și creează oportunități de networking pentru profesioniștii din comunitatea de afaceri românească. Organizat în întreaga lume, evenimentul oferă participanților posibilitatea de a explora perspective de business internaționale și de a realiza parteneriate dincolo de granițele țării.

Organizat în Argentina, Columbia, Cuba, Dubai, Mexic, Turcia și România, BACK 2 BUSINESS pune la dispoziția invitaților o platformă online care le permite conectarea cu toți participanții de la evenimentele precedente. În urma achiziționării biletului, aceștia au oportunitatea de a se înregistra, de a se conecta cu ceilalți invitați și de a pre-stabili întâlniri de business care vor avea loc în Business Lounge – spațiu special creat pentru a acomoda întâlniri de 1 la 1 pe tot parcursul evenimentului. Marele beneficiu al platformei online este acela că le oferă celor înscriși acces direct la sute de reprezentanți ai mediului de afaceri, la antreprenori și directori de departamente cu care pot stabilii colaborări la nivel național și internațional.

Unul dintre obiectivele majore ale evenimentului este acela de a aduce împreună camerele de comerț, asociațiile de business și profesioniștii din companii și de a le oferi posibilitatea de a se promova într-un context internațional de afaceri. Sponsorii evenimentului beneficiază de cea mai mare expunere prin intermediul standurilor și materialelor, având șansa de a se pune în valoare și de interacționa cu un număr mare de participanți. Mai mult decât atât, BACK 2 BUSINESS oferă companiilor posibilitatea de a deveni Global Sponsors, cu scopul de a-și consolida imaginea în toate țările în care activează.

Anul acesta, organizatorii îl aduc în calitate de guest speaker pe Roger Harrop, The CEO Expert, autor și speaker internațional, prezent în Top 10 Management & Strategy Speakers Worldwide. Prezentarea sa“WIN! How to succeed in the new game of business” face parte din seria discursurilor adunate sub umbrela conceptului ”Staying in the Helicopter®” și se axează pe idei și tehnici prin care antreprenorii și managerii de top pot dezvolta afacerile dintr-o perspectivă simplă și aplicată.

BACK 2 BUSINESS 3rd Edition din 2019 se bucură de sprijinul a peste 15 Camere de Comerț, a numeroase asociații de afaceri și a câtorva sponsori globali, cum ar fi: COBCOE, The Corporate Group, FARAZAD INVESTMENTS, MoneyCorp și Oil & Gas ALLIANCE. Printre sponsorii evenimentului din București se regăsesc: CBC Finance, Alira Wines, L’Arogante, Stalinskaya, Nomade Communication, MARKS & SPENCER, Santa Fe Relocation, Gosselin Mobility, Talent Center, CV Expert Contabil și Weco-Travel.

Biletele pot fi achiziționate aici

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.