sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersAlchimia succesului: Transformarea viziunii în realitate cu Andreas Fuhrmann

Alchimia succesului: Transformarea viziunii în realitate cu Andreas Fuhrmann

În vremurile vechi, alchimiștii aveau o reputație dubioasă ca șarlatani sau escroci pentru că obiectivul lor părea atât de nerealist și aveau atât de puțin succes în atingerea acestuia. Dar această reputație nu este pe deplin meritată. Erau ghidați de ideea de transmutație. Procesul de transmutare a unei substanțe de bază, în general cu puțină sau deloc valoare, într-o substanță de mare valoare.

Alchimiștii erau conduși de ideea că natura avea secrete de împărtășit și că acestea ar putea fi dezvăluite prin examinare atentă și experimentare. În timp ce nu au reușit niciodată să transforme plumbul în aur, au făcut descoperiri care au contribuit la modelarea chimiei moderne. Contribuția lor face parte din istoria științei, care este istoria interacțiunii umane cu natura. Oamenii implicați în dezvoltarea personală, inclusiv eu, sunt convinși că tehnicile de identificare a potențialului, combinate cu sprijin personalizat, ar putea îmbunătăți abilitățile individuale.

Andreas Fuhrmann nu caută o formulă ipotetică care să transforme oamenii în ceea ce nu pot fi. El nu caută așa-numitul „piatră filosofală„. Ceea ce el caută este mai mult combinarea diferitelor metode de testare și investigație directă care îmi permit să recunosc abilitățile oamenilor. Andreas caută noi modalități de a-i ajuta să-și consolideze resursele. El folosește întrebări de coaching pentru a-i ajuta pe clienții săi să-și îndrepte abilitățile în direcții care să le sporească succesul în companiile pentru care lucrează. Întrebări care i-ar putea ajuta să selecteze noi modalități de acțiune, să-și mărească impactul și să creeze cadre care să permită integrarea generatorilor suplimentari de performanță. Andreas este preocupat de identificarea unor noi metode pentru a-i ajuta pe oameni să interacționeze mai bine unii cu alții. Toate aceste eforturi sunt pași în drumul său de a deveni un „alchimist” mai sofisticat, care transformă stresul în calm și blocajele în oportunități sau crizele în modalități proaspete de a privi lucrurile.

C&B: Descrieți-vă activitatea profesională!

Andreas: În prezent, activitățile mele sunt în jurul dezvoltării personalului. Acest lucru înseamnă evaluarea, selectarea, promovarea, mentoratul, coaching-ul și instruirea noilor generații de lideri să devină ceea ce le permit abilitățile lor.

C&B: Care este povestea progresului carierei tale?

Andreas: După câțiva ani în management general, poziția mi-a clarificat că crearea unor cadre de calitate pentru a susține oamenii să învețe cum să învețe, să instruiască, să ofere suport și să gestioneze persoanele pe care le au în supraveghere.

C&B: Care au fost visurile tale din copilărie/adolescență, și care sunt acum?

Andreas: Să găsesc modalități de a genera oportunități pentru a câștiga bani. De exemplu, pe strada mea, în orașul meu natal, oferisem servicii de curățare a covoarelor vecinilor. A început înainte de Paști și a devenit un obicei pentru lunile de primăvară.

C&B: Care sunt principiile de viață și de muncă pe care le urmezi?

Andreas: Mai bine să te gândești o săptămână decât să lucrezi tot anul. Îmi place munca în echipă și corectitudinea reală în afaceri.

C&B: Pandemia și crizele economice au influențat viața ta profesională?

Andreas: Într-o măsură mică. A devenit evident după primele câteva săptămâni că nevoia umană de apartenență va genera o formă complet diferită de nevoie de interacțiune în echipe, în care ÎNGRIJIREA va avea un rol foarte vizibil.

C&B: Puteți împărtăși situații amuzante din experiența dvs. profesională?

Andreas: În interviuri, îi întrebam pe oameni frecvent de ce ar trebui să îi angajez. Am primit multe răspunsuri. Cel mai bun a fost „să mă ai în echipa ta este cea mai bună modalitate pentru tine să fii un manager de succes.” Am întrebat: „În afară de validarea aroganței tale, cum o să o observ?” „Pentru că voi acorda atenție și la așteptările tale neformulate.”

La întrebarea mea, am pus alta „Care sunt valorile tale?” Răspunsul său a fost: „Dacă mă întrebi despre bani, nu am.

C&B: Aveți un client/partenar sau angajator potențial în fața dvs. Care este fraza care îi convinge?

Andreas: Vă puteți imagina că întotdeauna în orice interacțiune între două persoane, există o posibilitate în care amândoi se vor ridica de pe scaunele lor și vor mărturisi că a fost o întâlnire valoroasă și corectă? Așadar, hai să avem una ca asta.

C&B: Ce sfat aveți pentru începători sau pentru cei indeciși?

Andreas: Așezați-vă și gândiți-vă și începeți să scrieți o listă despre toate resursele, abilitățile și capacitățile pe care părinții dvs. le-au pus în cuvinte și v-au încurajat pentru ele. Gândiți-vă la modul în care v-ați raportat la prietenii din copilărie și la ceea ce prietenii v-au apreciat. Gândiți-vă la slujbele pe care le-ați încercat chiar și pentru perioade scurte și la ce ați învățat de acolo și dacă ați întâlnit modele umane pe care le-ați admirat și de ce i-ați admirat. Gândiți-vă la oamenii pe care îi admirați și de ce îi admirați. Bani, aspecte și comportamente negative ar trebui să fie cele mai de jos pe listă. Ce puneți în vârful acestora?

C&B: Care este opinia dvs. despre societate și evoluția ei?

Andreas: Societatea caută valori și noi modalități de a lucra. Procesul este unul lent, cu excepția AI-ului. Schimbarea generațiilor promite o nouă modalitate de a privi munca și viața. Această intenție este acțiune și acțiunile sunt o promisiune pentru schimbare. Să le oferim o mână de ajutor sinceră.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.