vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăRecomandariAfacerile simplificate: 60 de zile în care să devii as în leadership,...

Afacerile simplificate: 60 de zile în care să devii as în leadership, vânzări, marketing, execuție, management, productivitate personală și nu numai

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare și evoluție, informația este cheia succesului, iar în acest context, cartea „Afacerile simplificate: 60 de zile în care să devii as în leadership, vânzări, marketing, execuție, management, productivitate personală și nu numai”, publicată la editura ap! (ACT și Politon), vine în ajutorul antreprenorilor și profesioniștilor care doresc să își dezvolte abilitățile și să își optimizeze performanța într-un mod eficient și accesibil.

Scrisă de Donald Miller, CEO al companiei Business Made Simple, această carte este un ghid cuprinzător care îți oferă nu doar teorie, ci și strategii practice pentru a-ți transforma afacerea și cariera în doar 60 de zile. Autorul împărtășește din experiența sa vastă în domeniul afacerilor și dezvăluie secretele celor mai de succes lideri, manageri și antreprenori, abordând o gamă largă de subiecte esențiale pentru succes în mediul de afaceri contemporan.

Un aspect distinctiv al cărții este focalizarea pe conceptul de profesionist orientat spre valoare. Miller susține că un astfel de profesionist nu doar generează rezultate, ci și aduce un plus de valoare organizației sale și mediului în care activează. Prin urmare, „Afacerile Simplificate” nu se axează doar pe aspectele tehnice ale afacerilor, ci își propune să îți dezvolte și să îți îmbunătățească atitudinea, mentalitatea și abilitățile pentru a te transforma într-un profesionist de succes.

Cartea este structurată în 11 capitole, fiecare axat pe un aspect specific al afacerilor și dezvoltării personale. De la leadership și management, la vânzări, marketing și productivitate personală, fiecare capitol oferă cititorului informații detaliate, exerciții practice și strategii acționabile pentru a-și perfecționa abilitățile și pentru a-și atinge obiectivele.

Un alt element valoros al cărții sunt resursele suplimentare puse la dispoziție de autor. De la videoclipuri de instruire la resurse online și posibilitatea de a angaja un coach certificat, „Afacerile Simplificate” nu se oprește doar la paginile cărții, ci oferă oportunități continue de învățare și dezvoltare.

Într-un peisaj în care adaptabilitatea și învățarea continuă sunt esențiale pentru succesul în afaceri, „Afacerile Simplificate” se dovedește a fi o resursă valoroasă pentru oricine dorește să își maximizeze potențialul și să navigheze cu încredere în lumea afacerilor moderne. Cu acces la informații de înaltă calitate și strategii practice, cititorii sunt încurajați să își asume controlul asupra propriei lor evoluții profesionale și să își conducă afacerile către succesul dorit.

Donald Miller conduce compania Business Made Simple, o platformă online dedicată ajutării proprietarilor de afaceri mici să parcurgă cei șase pași esențiali pentru creșterea afacerilor lor. El este gazda podcastului Business Made Simple și autorul mai multor cărți de succes, printre care și bestseller-ul „Creează un StoryBrand”, tradus și publicat în limba română la editura ap!. De asemenea, la ap! a mai apărut și volumul său „Marketingul simplificat”.

Autorul a ajuns în top folosind principiile pe care le împărtășește în această carte, care se referă la modul în care poți să-ți propulsezi cariera și să construiești o companie sănătoasă și profitabilă. Acum, el își împărtășește cunoștințele și experiența pentru a ajuta cât mai mulți antreprenori și profesioniști să atingă succesul. Miller garantează că „Afacerile simplificate” te va ghida în doar câteva luni către o educație în domeniul afacerilor, fără a fi nevoie să investești sume considerabile de bani într-o școală de profil. Informațiile din carte sunt completate de o serie de videoclipuri disponibile pe BusinessMadeSimple.com/Daily.

„O educație temeinică în domeniul afacerilor nu ar trebui să coste zeci de mii de dolari și ar trebui să se concentreze pe învățarea abilităților practice care pot genera succesul în afaceri. Cartea de față este concepută pentru a te ajuta pe tine și echipa ta să deveniți profesioniști orientați spre valoare. Profesioniștii orientați spre valoare fac mai multe în mai puțin timp, provoacă mai puțin stres și aduc mai multă claritate, câștigând mai mult pentru ei înșiși și pentru cei pe care îi reprezintă. O echipă formată din profesioniști orientați spre valoare este de neoprit” (Donald Miller, Afacerile simplificate).

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).