luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăCareersAdrian Ambrose - "Fabricat în RO" - o platformă pentru producătorii și...

Adrian Ambrose – „Fabricat în RO” – o platformă pentru producătorii și produsele românești

Adrian Andrei Ambrose este fondatorul și directorul general al proiectului FabricatinRO.ro, o platformă care își dorește să adune la un loc informații despre toți producători și produsele românești.

Vă rog să ne spuneți pe scurt cum v-a venit ideea acestui proiect și care este scopul său?

Scopul nostru este acela de a creea o platformă cu producători și produse din România, astfel încât, în momentul în care cineva dorește să caute un produs românesc să găsească opțiuni din proximitate. Noi credem că abia după ce reușim să creem o infrastructură, iar oamenii vor avea informațiile accesibile ușor, atunci putem să îmbunatățim consumul local de produse.

Proiectul cuprinde pagini virtuale pentru fiecare producător și promovează produsele sau serviciile în ecosistemul nostru. Practic, digitalizam România, pentru ca apoi să oferim tuturor românilor harta producătorilor și toate produsele românești într-un magazin online.

Care a fost parcursul carierei sau afacerii dumneavoastră?

Povestea a început în anul 2014 când m-am hotarât că e momentul să fac ceva, să contribui, deoarece majoritatea doar se plângeau că guvernul nu face nimic. Împreună cu niște prieteni ne-am dat seama că nu există un loc cu toate informațiile despre produsele românești și ne-am apucat de treabă.

De-alungul timpului ne-am adaptat la modificările de tehnologie și la nevoile producătorilor și astăzi avem o platformă în care pot încăpea toți producătorii din țară. Pe ea noi creem pagini de prezentare pentru producători și oferim posibilitatea românilor să achiziționeze online produsele românești.

Care erau viziunile dumneavoastră în copilărie/adolescență și care sunt acum?

In copilărie doream să lucrez într-o companie mare, în care să fiu mândru de produsul sau serviciu pe care compania îl vinde.

Astăzi îmi doresc să dezvolt o astfel de companie în care toți oamenii să fie mândri că lucrează pentru promovarea produselor românești și să primească aprecieri din parte altora.

Vă rugăm să ne povestiți o întâmplare/experiență pozitivă și una negativă legată de activitatea dumneavoastră!

O experiență pozitivă am trăit anul trecut când prin intermediul proiectului FabricatinRO am reîntalnit cu o colega din școala generală care între timp și-a deschis o cofetarie și am putut să o ajut cu promovarea produselor ei.

O experiență negativă a fost cand mi-am dat seama că unii pe care i-am atras în cadrul proiectului nu au fost persoanele potrivite.

Ce sfat/sfaturi aveți pentru cei aflați la început sau  indeciși?

Să analizeze lucrurile în detaliu iar dacă ei sunt convinși că există șanse de reușită să nu se oprească niciodată, chiar dacă vor întâlni mulți care vor încerca să îi demotiveze.

Succesul vine după multe mii de ore lucrate și acumulare de experiență.

Vă rugăm să oferiți o definiție proprie pentru societatea, afacerile și carierele din România!

Din punctul meu de vedere societatea noastră ar avea de câștigat dacă am fi mai uniți și mai deschiși.

În ceea ce privesc afacerile cred că avem multe de îmbunătățit astfel incat să reducem procentul de companii noi care falimentează în primii ani de la înființare. În același timp cred că profesionalismul și seriozitatea ar putea fi unul dintre elementele care ar îmbunătăți eficiența antreprenorilor.

Dacă ar fi să mă uit la job urile de acum și ce se va căuta în viitor prezic o creștere de responsabilități și o încercare a industriei de a dezvolta propriile produse.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).