duminică, mai 19, 2024
spot_imgspot_img
AcasăLife StyleGoogle si Warner Bros iti pun la incercare skill-urile de vrajitor

Google si Warner Bros iti pun la incercare skill-urile de vrajitor

Esti fan Harry Potter? Daca nu ai putut trece niciodata peste faptul ca nu ti-ai primit scrisoarea conform careia la 11 ani incepeai scoala la Hogwarts, Google si Warner Bros te ajuta sa-ti indeplinesti visul. Singura conditie este sa fii fericitul utilizator al unui Android, dupa cum anunta Google intr-o postare de pe blogul oficial marti dimineata.

Ideea “vrajilor” isi are radacinile in viitoarea productie dupa J. K .Rowling, “Fantastic Beasts and Where to Find Them.” si va fi implementata prin prisma colaborarii dintre Google si Warner Bros. Filmul in sine se intampla cu mult inainte ca Harry Potter sa isi faca aparitia la Hogwarts si prezinta viata de vrajitor din New York-ul anului 1926.

Vrajile vor fi activate la rostirea propozitiei :”Okay, Google”, urmata de vraja dorita. Cele 3 vraji facute cunoscute pana acum sunt “Lumos”, care va aprinde lanterna, “Nox”, care o va inchide si “Silencio”, care va trece telefonul pe modul silentios.

Si Google Maps va avea feature-uri noi. Vor fi introduse scene si locatii din noul film marca Warner Bros, precum sediul MACUSA (Congresul Magic al SUA), Banca Nationala Steen, bodega subterana ”The Blind Pig” si apartamentul magic al Tinei si al lui Queenie Goldstein, doua dintre personajele principale din pelicula.

In cazul in care imbini pasiunea pentru filmul Science-Fiction cu pasiunea pentru ultimele noutati in materie de gadget-uri, Google vine cu o alta inovatie. “Daydream View” este o noua experienta Google care iti permite sa privesti in casa din “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, sa rezolvi puzzle-uri si sa-ti misti bagheta pentru a gasi “bestiile”. “Daydream View” va fi disponibil pentru 79 de dolari.

Premiera filmului va avea loc pe 18 noiembrie, iar tot in aceeasi luna vor deveni disponibile si feature-urile care fac referire la mult-asteptatul film facut dupa o alta creatie a lui J. K. Rowling.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.