vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăSpecial GuestBani mulţi din Ungaria pentru trei echipe de fotbal din România

Bani mulţi din Ungaria pentru trei echipe de fotbal din România

Am avut plăcerea să discut cu un antreprenor pentru care încasările financiare au crescut în ultima perioadă şi pare ca vor continua acest trend. Despre ce este vorba? Bani mulţi din Ungaria pentru trei echipe de fotbal din România. Cum a ajuns în această situaţie? „M-am nimerit la locul potrivit. Am condus un prieten care a ramas fara permis la o întalnire. M-a chemat la masa de discuţie în restaurant, pentru că nu dorea să mă simt ca un şofer. Se pare că mai era nevoie de cineva în angrenajul discutat. Au pus ochii pe mine. Aşa am început să lucrez pentru ei şi să încasez neasteptat de bine.”

Sunt impresionat de povestirile împărtăşite de acest antreprenor. Să se implice cineva în acelaşi timp la trei echipe de fotbal, mai rar. „Nu ştiu dacă sunt masoni, investitori sau finanţarea vine de la statul ungar, însa sumele sunt uriase.”, a ţinut să precizeze interlocutorul meu. Dacă vă întrebaţi despre ce echipe este vorba, vă spun eu: CFR Cluj, Sepsi Sfântu Gheorghe şi ASA Târgu Mureş. Primele două sunt în Liga 1, mi s-a parut normal, însa susţinerea unei retrogradate în liga secundă mi se pare un act de mare curaj. Înca o dovadă că banii sunt fără număr şi scopul este măreţ.

De ce am scris despre acest subiect?

Chiar dacă nu am fost lăsat sa dau foarte multe detalii mi s-a părut interesant de cunoscut şi de către dumneavoastră. Tot interesant este, cum vor decurge lucrurile şi câte elemente, argumente şi dovezi vom primi pe acest subiect. Vă propun să urmărim evoluţia lucrurilor şi să decidem ulterior dacă planul este constructiv sau diabolic. Personal, am etalat această experientă pentru ca ulterior sa o comparăm împreună cu datele de fapt.  Am o singura întrebare: Un grup de interes/business este legal să finanţeze trei formaţii din acelaşi campionat? Cert, legaturile nu sunt la vedere, însa se pot vedea din comportamente.

Când am decis sa scriu, m-am gândit ca poate parea SF. O puteţi lua şi asa, dacă doriţi. Este motivul pentru care am insistat să pot menţiona nume şi date. Nu a fost de acord şi mi-a dat urmatoarea explicaţie: „Sunt un om de încredere pentru prietenul meu. Motivul pentru care ţi-am povestit toate acestea este ca a fost ceva care m-a deranjat. Chiar dacă vorbesc şi maghiara, ma consider român şi nu-mi place să aud: români proşti! În plus, cel mai rău mi se pare dorinţa de a se ajunge la discriminări. Sunt siguri că se va ajunge acolo, pentru că pot controla reactiile suporterilor fanatici. Am auzit şi scenarii de plecat cu echipele în Ungaria, dupa victimizări masive.

Ce cred eu?

Am mulţi prieteni maghiari. Nu am avut niciodată frustrări faţă de ei. Sper acele scenarii să fie simple naraţiuni sau să rămână la stadiul de „dorinţe bolnave”. Aş vrea să cred că nimic nu este adevărat, însă timpul o să treacă şi vom putea trage concluzii. Poate să fie şi o bună replică, dacă situaţiile aşa vor sta. Adica, prin aceasta postare, vreau să trag un semnal. Vom putea demonstra că totul a fost facut intenţionat sau articolul o să fie trecut la capitolele pamflet, poveşti, frustrări, invenţii, etc. Voi ce părere aveţi? Cred că vom avea un campionat mai dinamic în Liga 1, mai ales că sunt mulţi care au înteles că se poate câştiga uşor campionatul şi accede în cupele europene.

Etnicii maghiari sunt tot români! Cei care vad altfel lucrurile nu sunt de băgat în seamă!

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).