duminică, martie 3, 2024
spot_img
AcasăStiriTranzacție SURPRIZĂ pe piața imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din...

Tranzacție SURPRIZĂ pe piața imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din mallurile grupului Iulius

Grupul Iulius, condus antreprenorul Iulian Dascălu, a vândut  50% din deţinerea mallurilor pe care le are pe piaţa locală, prin asocierea cu fondul de investiţii Atterbury Europe, cu cote de participare egale.

Noua companie va fi implicată în dezvoltarea ansamblului Openville Timişoara şi a altor proiecte viitoare.

Parteneriatul va face ca cele două entităţi să deţină, în proporţie de 50% fiecare, părţile aferente din Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava.

Conform reprezentanților grulului Iulius, acordul dintre Iulius şi Atterbury Europe vizează noi dezvoltări imobiliare în România.

„În ultimii 17 ani, compania Iulius s-a dedicat realizării de proiecte regionale de referinţă pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor, iar acordul cu Atterbury Europe are un rol important în accelerarea acestei strategii. Asocierea noastră combină know-how-ul şi poziţia dominantă pe care o avem pe piaţa din România, cu puterea financiară şi experienţa în property management ale acestui prestigios grup internaţional”, spune Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

Atterbury Europe este o companie europeană de investiţii imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri locali care sunt lideri în jurisdicţiile lor. România reprezintă cea de-a treia jurisdicţie de investiţii pentru Atterbury Europe, după achiziţiile derulate în Serbia şi Cipru.

 

 

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.