vineri, iunie 14, 2024
spot_imgspot_img
AcasăPizza care se coace in camioneta de livrare

Pizza care se coace in camioneta de livrare

Compania Americana Zume Pizza este dotata cu 56 de cuptoare si baga pizza la cuptor chiar in camioneta pentru livrare. Se considera a fi cea mai noua si revolutionara inventie de pe piata de livrari de mancare la domiciliu si garanteaza livrarea produsului la patru minute dupa ce acesta este scos din cuptor.

Zume Pizza isi doreste sa dea lovitura prin aceasta noua gandire si sa-si gaseasca locul intre nume precum Pizza Hut, Dominos Papa Johns si Little Caesar, care impreuna detin 40% dintr-o piata de 38 de milioane de dolari.

Fondatorii Julia Collins si Alex Garden spun ca ideea se bazeaza pe faptul ca tot mai multi client isi vor pizza livrata acasa sau la birou. Tehnologia folosita este “Baked on the way”, ceea ce inseamna ca, in momentul plasarii comenzii, pizza este deja precoapta, apoi incarcata in cuptoarele din camion care sunt programate spre a finaliza comanda cu patru minute inainte de a ajunge la destinatie.

Tehnologia se foloseste foarte mult de roboti, acestia feliind pizza si incarcand-o in camion. Cei doi fondatori declara ca, pe viitor, acestia vor primi si mai multe task-uri.

Alex Garden: "Eliminăm astfel timpul pierdut între comandă şi livrare, pizza este preparată din produse locale, fără conservanţi, aşa încât clientul să nu simtă că ar face vreun compromis în detrimentul calităţii doar pentru a avea confort. Tehnologia pe care o folosim vine cu o serie de beneficii. Cuptoarele sunt automate, astfel că şoferul se focusează relaxat pe condus, nefiind nevoit să se gândească, de exemplu, dacă s-a răsturnat vreo cutie".

Momentan serviciul nu este disponibil decat in Montain View si in California, insa prezinta un potential imens.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).