luni, iulie 15, 2024
spot_imgspot_img
AcasăBusinessPitulice.ro - succesul bine-meritat prin confort şi calitate

Pitulice.ro – succesul bine-meritat prin confort şi calitate

În 2016 doi jucători importanţi de pe piaţa de instalaţii au dispărut. Un mare jucător, Trivas Grup, a reuşit să se poziţioneze pe locul rămas liber şi să îşi câştige locul bine-meritat pe piaţă.
Ce este Trivas Grup?

TRIVAS GRUP SRL este o societate comercială, având ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata şi amănuntul pentru materiale de instalaţii termice, gaze şi sanitare.

TVG este importator direct pentru: sisteme de instalaţii termicegazeclimatizaresisteme de protecţie pentru echipamente monofazice.

Chiar dacă au fost depăşiţi de forecastul (previziunea pozitivă fixată la începutul anului), au găsit soluţii. Mai mult, din 2016 lucrează la cea mai mare reţea de magazine de proximitate pentru instalaţii din România. Au denumit-o pitulice.ro. Au reusit deja finalizarea primelor două magazine. Unul propriu în Brăila şi unul în parteneriat în Galaţi.

Pitulice.ro este un magazin online centrat pe nevoile clienţilor. Prin urmare, produsele pe care le comercializează sunt caracterizate prin varietate, calitate, accesibilitate, noutate şi grijă faţă de mediul înconjurător.

Prioritatea magazinului online este confortul clienţilor. Astfel, prin pitulice.ro sunteţi la un click distanţă de un stoc impresionant de produse care vă vor schimba viaţa.

Cum poate face un simplu magazin online acest lucru?

Simplu. Prin schimbarea celui mai important factor pentru bunăstarea dumneavoastră: confortul termic din spatiul în care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului, biroul sau căminul.

Designul, calitatea si preturile rezonabile nu sunt totuşi singurele repere pe care le-a avut echipa Trivas când a pus bazele pitulice.ro. Ştim cu toţii cât de greu este să găsim un raport bun calitate-preţ în astfel de situaţii, dar echipa a venit cu un element în plus faţă de celelalte magazine din acelaşi domeniu, element adăugat pentru siguranţa şi confortul clienţilor: consultanţă.

În ce constă consultanţa de specialitate?

De la alegerea, dimensionarea instalaţiilor de încălzire şi răcire, inclusiv pentru sisteme cu panouri solare, echipa pitulice.ro îşi ia angajamentul de a oferi clienţilor posibilitatea de a se consulta cu unii dintre cei mai buni specialişti în domeniu.

Pitulice.ro vă pune la dispoziţie şi informaţii cu privire la o serie întreagă de accesorii menite să asigure buna funcţionare a acestor tipuri de instalaţii, despre stabilizarea tensiunii de reţea, precum şi despre managementul evitării disconfortului penelor de curent, prin utilizarea protectoarelor automate de echipamente.

Facebook

ARTICOLE ASEMANATOARE

ADAUGATE RECENT

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).